ПарасюкВладимир Зиновьевич
3 Июня 2015
Ну що, пане Президенте, ви думали, що буде мир, але його не буде

Цілий день в районі Мар'їнки бої.

Ну що, пане Президенте, ви думали, що буде мир, але його не буде доти, доки не буде перемоги. Вам цього не зрозуміти бо ви не борець і не воїн.

Як вам сьогодні події на сході? А інакше й не могло бути, бо з психом ніхто не домовляється. Більше слухайте своїх генералів, які винні у військових трагедіях, де загинули тисячі наших воїнів. І не забудьте ще відмазати Назарова від відповідальності, бо підвищення він вже отримав ...

Дуже шкода, що українці на Майдані не зрозуміли хто ви. Ваші слова "назад" і "не ведіться на провокацію" не принесли нам перемоги. Перемогу здобули прості люди, які з бруківкою в руках йшли вперед.

Так і зараз: ви носите вишиванку, говорите "Слава Україні" і розказуєте про те, як треба боротись з ворогом, але це тілька слова і жодного діла. Не ви рятуєте Україну і не ви її врятуєте. Це зроблять прості хлопці і дівчата, які навіки стануть справжніми героями цієї країни.

P.S. ...не забудьте до кінця знищити кожного патріота, який зачепив ваше самолюбство.

Facebook. 3.06.2015


Похожие цитаты

12 Апреля 2016

Не політика це! Не політика...

26 Октября 2015

Люди, ви здуріли?

7 Октября 2015

Як не крути, але цей Парламент себе вичерпав

8 Июня 2015

Уся країна бачить, що щось йде не так, але нема жодної протидії, а знаєте чому?

13 Мая 2015

Не пишіть мені про те, як все погано і що нічого не міняється

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания