ПарасюкВладимир Зиновьевич
13 Мая 2015
Не пишіть мені про те, як все погано і що нічого не міняється

Я всіх дуже люблю і поважаю, але прошу не пишіть мені про те, як все погано і що нічого не міняється. Я це і так знаю. Мені нагадувати не треба.

Я хочу ще раз повторитись, щоб всі нарешті зрозуміли: не я обирав президента і не я голосував за партію, яка знову реанімувала яценюка-прем'єра. Якщо вас цікавить хто це зробив, то прошу 50% населення України підняти м'яке місце з дивану, подивитись в дзеркало і ви одразу все зрозумієте.

І коли мені пишуть, про те, що я роблю помилки, то я відповідаю: Так, роблю. Бо не все я знаю. Але ми маємо також усвідомлювати, що 24 роки ми всі робимо помилки, бо вибираємо одних і тих.

Я в себе на окрузі воюю з рішалами і місцевою владою, на яку скаржаться люди, але яку вони самі і обирали.

Поки усі ми не почнемо відповідально ставитись до виборів, нічого не зміниться. Усі й надалі будуть скаржитись і проклинати владу.

Тому думаємо і діємо... думаємо і діємо.... думаємо і діємо.... а Бог нам в цьому допоможе....

Все, я пішов в Раду, хоча це місце дедалі більше нагадує поле бою.

www.facebook.com/


Похожие цитаты

12 Апреля 2016

Не політика це! Не політика...

26 Октября 2015

Люди, ви здуріли?

7 Октября 2015

Як не крути, але цей Парламент себе вичерпав

8 Июня 2015

Уся країна бачить, що щось йде не так, але нема жодної протидії, а знаєте чому?

3 Июня 2015

Ну що, пане Президенте, ви думали, що буде мир, але його не буде

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания