ПарасюкВладимир Зиновьевич
11 Февраля 2015
І цей покидьок з трибуни ще буде кричати про те як він турбується про український народ

Сьогодні Литвин вирішив нас навчити як Україну від ворога захищати.

Не тільки не розумію, чому він досі присутній у Парламенті, але й чому ця гнида досі на волі.
На його руках і руках його родини кров сотень невинних українців. Вся Україна знає, що він причетний до вбивства Гонгадзе.

Один брат Литвина - Микола Литвин - 11 років очолював Державну прикордонну службу України, корупціонер і контрабандист. Навіть в час війни не зробив абсолютно нічого, щоб перекрити кордон між Україною та Росією, внаслідок чого до нас постійно йшла російська техніка та військові. І в той час, коли цей злочинець заробляв на контрабанді з Росії, наші хлопці гинули від російських куль.

Другий брат Литвина - Петро керував сектором "Д". Цей зрадник винен в Іловайській трагедії. Він здавав наші позиції, а коли ми потрапили в оточення, він просто втік і кинув усі батальйони, які брали участь в цій операції. Сотні вбитих під Іловайськом наших хлопців на його совісті. Цікаво як цьому покидьку спиться вночі?

Дружина Литвина кришує виробництво сухпаїв для Української армії. Їли ми ці сухпаї єдиний раз, коли в Іловайську вже зовсім нічого не залишилось з харчів. В інших випадках ми їх просто викидали, або віддавали собакам. Бо як можна їсти консерви, які складають з шерсті, хрящів, кісток та шкіри і це все залите якимось незрозумілим жиром. Ми знаходили в них багато чого, але чого ми там точно не бачили жодного разу - це м'яса.

Ось така сімейка. І цей покидьок з трибуни ще буде кричати про те як він турбується про український народ? Дорогий український народе, не маєте права ніколи більше допустити, щоб ця гнида потрапила у Парламент. Такі як він на камери кричать як люблять Україну, а насправді обкрадають, продають, зраджують її та нищать наш народ.

Facebook. 11.02.2015


Похожие цитаты

12 Апреля 2016

Не політика це! Не політика...

26 Октября 2015

Люди, ви здуріли?

7 Октября 2015

Як не крути, але цей Парламент себе вичерпав

8 Июня 2015

Уся країна бачить, що щось йде не так, але нема жодної протидії, а знаєте чому?

3 Июня 2015

Ну що, пане Президенте, ви думали, що буде мир, але його не буде

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания