ЛинькоДмитрий Владимирович
8 Июня 2015
Хтось знає, де був Лещенко і йому подібні під час Революції?

Про підарасів. Нікому і ніколи не було діла до геїв, які никались по своїх хатах і нікого не чіпали. Але видатні заробітчани на грантах Лещенко, Заліщук та інші вирішили, що в час війни це реальна проблема, яку треба підняти прямо зараз. В результаті в Києві бійка, скандал, суди і дестабілізація. Нормальні здорові хлопці вийшли висказати свій протест проти збочень і тепер їх судять за це. Хлопці, які побували на фронті, які воювали і робили набагато більше, ніж захисники підпільних збоченців.
Насправді, це є друга сторона наших противників, які воюють зі іншого боку. Це ті самі люди, які на сесії ПАРЄ виступають за зняття санкцій з РФ. Це ліваки, які пропагують ватні новини з РФ і розказують про українських карателів. Тепер вони проводять суто для камер гей-парад і потім це буде транслюватись для, і так зазомбованих жителів Донбасу, як норма українського життя. Хоча всі ми розумієм, що це повний маразм.
Хтось знає, де був Лещенко і йому подібні під час Революції? Я не знаю. Але знаю точно, що тепер на будь-яку іншу акцію протесту йому вхід закритий. І руки йому не подам. І це буде каталізатором для інших.

Facebook. 8.06.2015

Похожие цитаты

9 Апреля 2015

Немає Борислава Берези. Його справжнє прізвище БляХер

20 Февраля 2015

Знаєте чому насправді ми програєм в Дебальцево?

26 Января 2015

Облил морду российского коммуниста Зюганова кровью

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания