ЛинькоДмитрий Владимирович
20 Февраля 2015
Знаєте чому насправді ми програєм в Дебальцево?
Знаєте чому насправді ми програєм в Дебальцево, принижуємось перед Заходом, жебракуючи зброю і гуманітарку, а наші солдати відстрілюються з автоматів по російським танкам. 
Тому що є порода людей, для яких війна це бізнес. Днями керівники Укроборонпрому їдуть в Арабські Емірати проводити виставку за 350 тис.доларів (9млн грн) бюджетних грошей. А з закуплених 75 британських стареньких броньовиків в Україну доїхали 20, а відгрузили з порту 10. А у керівника нашого ОПК Романова і його зама Пінькаса новенькі авто по 150 тис. у.о. Тому волонтери купують на складах старенькі ржаві БТРи за 20 тис. уо, ремонтують їх, щоб добровольцям хоч щось було.
А все тому, що пану Президенту треба в Херсоні вибори проводити, тому треба дати місцевим корупціонерам доступ до бюджету. Але ж є речі, які не пробачаються.

Facebook. 20.02.2015

Похожие цитаты

8 Июня 2015

Хтось знає, де був Лещенко і йому подібні під час Революції?

9 Апреля 2015

Немає Борислава Берези. Його справжнє прізвище БляХер

26 Января 2015

Облил морду российского коммуниста Зюганова кровью

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания