ПарасюкВладимир Зиновьевич
19 Февраля 2015
Ви, пане президенте, ЗРАДНИК

Пане Президенте, ваші паркетні генерали прив'язали вам камінь до шиї і ви впевнено йдете на дно...

Поки є ще час і народ до кінця не розчарувався у Вас, зробіть рішучі кроки для того, щоб хлопці не гинули від тупості, непрофесіоналізму і зради міністерських командирів.

Через таке Ваше слабкодухе ставлення до цієї війни і байдужість до людських життів, хлопці невдовзі або кинуть зброю і повернуться додому, і тоді путінські війська дуже швидко дійдуть до Києва. Або візьмуть зброю і підуть до вас, і тоді вони запитають і згадають вам кожного свого побратима, який загинув через недолугі накази і зраду генералів, яких ви покриваєте.

Не можна втримувати країну в брехні, не можна вести подвійну гру, не можна загибель наших хлопців перетворювати на суху статистику. Не треба робити показух з передачі зброї чи гучних героїчних подарунків, нам не потрібна вдавана турбота, нам потріба людяність, відповідальність за життя кожного солдата на цій війні і мудре професійне командування, а не ці радянські кгбісти, які сидять в штабах і замість тризуба носять в серці російський триколор.

... дослухайтесь поки не пізно.

P.s. Сотні телефонних дзвінків отримав за останні два дні. І в кожному крик про допомогу, в кожному нерозуміння, в кожному Ви, пане президенте, ЗРАДНИК.

Facebook. 19.02.2015


Похожие цитаты

12 Апреля 2016

Не політика це! Не політика...

26 Октября 2015

Люди, ви здуріли?

7 Октября 2015

Як не крути, але цей Парламент себе вичерпав

8 Июня 2015

Уся країна бачить, що щось йде не так, але нема жодної протидії, а знаєте чому?

3 Июня 2015

Ну що, пане Президенте, ви думали, що буде мир, але його не буде

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания