ЗалищукСветлана Петровна
1 Октября 2015
Два питання, на які Президент, парламент і суспільство повинні дати відповідь

У кулуарах Генасамблеї ООН підтвердилася інформація, що план Мореля щодо проведення виборів на окупованих територіях - це ключовий документ, який наші європейські друзі розглядають як наступний етап вирішення конфлікту. І він буде обговорюватися завтра на зустрічі у нормандському форматі.

Два питання, на які Президент, парламент і суспільство повинні дати відповідь, - коли? і за яких умов? ми готові проводити вибори для реінтеграції окупованих територій з новою владою, обраною там в рамках закону про місцеве самоврядування.

Як показав досвід, в Мінських угодах важливо не лише те, що написано, а в якому порядку читаються пункти, і як їх інтерпретувати.

Зроблю припущення, що на фоні заяв бойовиків про припинення війни, заяв Росії про передачу Наді Савченко після вироку суду, продемонстрованої стриманості Путіна на Генасамблеї та здатності домовлятися про Сирію, бажання здихались санкцій (далеко не лише Росії), простір для маневру України сильно звузився.

Хочу побажати нашим переговірникам завтра сил та мудрості. Від результатів зустрічі залежатиме хід історії, без перебільшення.

Похожие цитаты

15 Ноября 2015

Повернення до старих методів прокладає дорогу прямісінько до Ростова-на-Дону

8 Октября 2015

Трошки ‪#‎перемоги‬

18 Июня 2015

Пан Романенко – друг і кум Калетника. Він уже фігурував у корупційних розслідуваннях у 2011

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания