РыбалкаСергей Викторович
21 Июля 2016
Влада розпочала проти мене як депутата від опозиційної Радикальної партії нову хвилю репресій

Влада розпочала проти мене як депутата від опозиційної Радикальної партії нову хвилю репресій. 
До моменту мого обрання в парламент, я займався бізнесом і разом із сім’єю розбудовував корпорацію «S.Group», що в скрутний час тотального безробіття в країні надає робочі місця тисячам українців. І я щиро пишаюся, що ми з нуля створили українського виробника і вивели його в лідери ринку, ніколи не мали жодних преференцій від держави. За часів Януковича усі силові та контролюючі органи намагалися знищити компанію за замовленням із найближчого оточення колишнього президента. Тоді хотіли просто забрати бізнес. Не вийшло. 
Тепер хочуть зламати опозиційного депутата та всю фракцію. І використовують ще гірші методи. Розпочали нову хвилю незаконних обшуків, чергових податкових перевірок за вже перевіреними періодами з порушенням багатьох норм законодавства. Чинять психологічний тиск на працівників. Мета - витягти із людей неправдиві свідчення щоб порушити проти мене незаконне кримінальне провадження.
І їх не хвилює, що вони самі вчиняють злочин, і змушують людей до злочину. А за це рано чи пізно доведеться відповідати.

Facebook. 21.07.2016

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания