ЛуценкоИгорь Викторович
20 Мая 2015
Кличко лишився зі старим, і програв. Це було його Ватерлоо.

ОСОКОРКИ. РЕВОЛЮЦІЯ ТРИВАЄ
Забудовні бої є константою у Києві. Але ще не було такого масштабного і такого значимого зіткнення, як вчора на Осокорках.

Як би не намагався сховатися Віталій Кличко – його фігура все одно ніби маячила з-за дружних рядів тітуханів та міліціонерів, спадкоємців Беркуту. Це його іменем блокується відновлення справедливості у земельній сфері – на його спортивній славі у КМДА і Київраду зайшли старі і нові негідники і продовжують рулити земельним дерибаном, окупували земельну комісію і сесійну залу.

На Осокорках це було вже вкотре – здається вп'яте. Але ще ніколи сили зла і сили добра не збиралися у такій кількості. Це був безпрецедентний бій, де билося старе і нове. Союз великих земельних шахраїв з чиновницькими і депутатськими ксивами, дрібних вуличних бандитів і міліції – з однієї сторони. І з іншої сторони – кияни, крім звичайних мешканців, представлені усім букетом активних спільнот – Автомайдан, футбольні фанати, праві радикали, народні депутати.

Нове перемогло старе.

Кличко лишився зі старим, і програв. Це було його Ватерлоо.

Але Бог з Кличком. Здається, важливо навіть інше. Народ дуже злий. НАРОД ДУЖЕ ЗЛИЙ.

Народу набридла ця влада вічних шахраїв, набридли тітушки, осточортіла гнила міліція. Ніхто не буде панькатися – люди розлючені і готові готові розірвати і одних, і других, третіх. Це ледь не сталося на Микільській Слобідці – коли тітушки спробували застосувати вогнепальну зброю, то отримали негайну і гідну відсіч.

Подумайте, про це, "реформатори". Ваші імітації нікого не заспокоять. Кров, котра лилася вчора – це того що ви поховали розроблені громадськими експертами закони, про прокуратуру і про суди. Ви, і старі, і "прогресивні" своїм договорняком знищили новий прогресивний законопроект 1692-1 "Про поліцію і поліцейську діяльність". Особливо звертаюсь до вас, "нових", "прогресивних" – ось ваша "синиця в руках", ось ваш хвалений "компроміс" – пика тітушки на Осокорках, .

Київ – дзеркало української революції, між іншим. Велика українська революція нікуди не щезла, вона схована від київською бруківкою, дихає, жива і готова вибухнути щомиті.

Facebook. 20.05.2015


Похожие цитаты

28 Октября 2015

Для імпічменту Порошенка зараз є усі формальні підстави

24 Января 2015

Піски і ДАП добровольці та ЗСУ тримали ВСУПЕРЕЧ наказам командування

11 Января 2015

Здається, Янукович нікуди й не тікав.

29 Ноября 2013

Если Евромайдан сейчас не победит, то в 2015 году будет то же самое

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания