Жирне НІ на стіні Посольства ФРН – чому не на стінах рошенів?

8 Фев 2017 21:13

Якщо ви, фракція БПП, такі справедливо-патріотичні, то тоді сьогодні ж розмалюйте своїми жирними НІ усі стіни порошенківських рошенів? От тоді вам повірять.

Гончаренко, депутат фракції БПП, на фрагменті Берлінської стіни Посольства ФРН написав жирне НІ – протестуючи проти "проросійської заяви" німецького посла (вибори до виведення російських окупантів). 

Питання до гончаренків, луценків, кононенків та інших березенків із БПП: А ви хіба не знаєте, що посол нічого нового не сказав, він лише озвучив один із пунктів Мінських угод, підписаних патроном вашої фракції Порошенком (рукою Кучми)? Вам же відомо, що в Мінську не чужий посол, а ваш Порошенко особисто взяв на Україну ті явно "проросійські" зобов'язання – спочатку вибори, повна амністія, "особливий статус" в Конституції і лише потім, на завершальному етапі, Україна може отримати контроль над своїм кордоном? 

До чого тут посол? До чого ваше НІ на посольській стіні? Якщо ви, фракція БПП, такі справедливо-патріотичні, то тоді сьогодні ж розмалюйте своїми жирними НІ усі стіни порошенківських рошенів? От тоді вам повірять. Інакше – пустий піар, як щодня і в усьому у вашого патрона.

http://blogs.pravda.com.ua

Новые обещания