Жена министра Айвараса Абромавичуса не ревнует мужа к советнице

16 Фев 2015 23:09

Семья министра экономики Украины сидит без денег.

Міністр економіки Айварас Абромавичус зізнався, що з посадою в уряді України отримав зарплатню на 99 відсотків меншу, за попередню. Тепер родині міністра доводиться економити на подорожах.

Крім того, в інтерв’ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя" литовець запевнив, що дружина не ревнує його до радниці Яніки Мірило, пише tabloid.pravda.com.ua.

Як відомо, призначення Абромавичуса на посаду міністра економіки було одним з найгучніших. Сам міністр зазначив, що ретельно розмірковував з цього приводу.

"Я кілька місяців провів в обговоренні, як допомогти Україні. Дружина моя з України, ми 10 років одружені, усі троє дітей народилися тут, ми тут живемо. Тим не менше я очікую, що з українським паспортом найближчим часом я також буду пересуватися Євросоюзом без візи", - сказав Абромавичус.

Цікаво, що разом з новою посадою міністру довелося позбутися хорошої зарплати. Навіть діти запитують батька про гроші.

"…Коли вони дізналися, що я зароблятиму практично на 99% менше, ніж на минулих роботах, вони запитали: "Чому? Ми тепер будемо бідними?" Насправді, вони ставляться до моєї роботи серйозно, хоча вони й маленькі - 9, 5 та 2 рочки, але допомагають мені, намагаються своїми проблемами не відволікати. Це моя дружина все вирішує, хоча вона також багато працює", - розповів урядовець.

Дружина міністра, до речі, генеральний директор великої агрокомпанії.

Абромавичус зізнався, що став заробляти в рази менше 

І хоча посада міністра економіки звучить гордо, Абромавичус каже, що доводиться себе в чомусь обмежувати.

"Найбільша економія у нас виходить на відпустках, тому менше подорожуємо", - сказав він.

Через це новорічну відпустку дружина та діти Абромавичуса провели у Буковелі.

"А одразу після Нового року ми все ж таки поїхали вдвох, без дітей, на лижах покататися", - додав міністр та уточнив, що каталися закордоном.

 Міністр хоч і економить, але на лижі закордон все-таки з'їздив

На запитання, чи не ревнує жінка до сексуальної радниці Яніки Мірило, Абромавичус відповів – ні.

"В мене повне взаєморозуміння з дружиною. На попередній роботі як раз я більше мав справу з дівчатами, колега-швед більше працював з хлопцями. Я взагалі вважаю, що жінки - найкращі співробітники, дуже організовані, дуже структуровані, серйозно ставляться до роботи і завжди все роблять вчасно", - зауважив міністр економіки. 

 Дружина Абромавичуса Катерина Рибаченко (ліворуч) начебто не ревнує чоловіка до естонки Яніки Мірило

Новые обещания