Скандальчик: Столичными 'титушками' командовала Алла Шлапак

13 Май 2014 00:00

Тітушками під Київрадою керувала Алла Шлапак разом з кумом Черновецького Віктором Гринюком
Тітушками під Київрадою керувала Алла Шлапак разом з кумом Черновецького Віктором Гринюком

'Я не виключаю, що ті хлопці, які 'гопники' є активістами 'Свободи'. Тому що у великій кількості є 'ультрас' футбольних фанатів також зі 'Свободи', вони цього не соромляться і носять футболки на футбольних матчах і гасла у них ті ж, як у політичної сили', - сказав депутат Київради від Партії регіонів Володимир Філіппов.   Учора, 19 серпня, з 6:30 ранку під Київрадою почали збиратися рейдери, які билися з опозицією 18 травня, брали участь у бійці з жителями і активістами на Маяковського 4, вулиці Тверській та Серафимовича. Крім київських угрупувань також були ідентифіковані тітушки-найманці зі спортклубів Ірпіня та Бучі.

Серед найманців були ті, хто брав участь у провокаціях 18 травня, коли були побиті журналісти Ольга Сніцарчук та Влад Содель. Зокрема, і це зафіксовано на відео, це Андрій Яковенко. Ось він на фото в рядах найманців Партії регіонів:

А керувала тітушками Алла Шлапак з 'Блоку Черновецького':

Також власне кум Леоніда Черновецького, депутат від фракції 'Спортивний Київ' Віктор Гринюк сам зізнався, що арендував тітушок, повідомляють 'Вести'.

'Так, я привів 200 спортсменів, щоб вони стримували натиск опозиції', - сказав Гринюк. Як повідомлялося, 19 серпня відбулося позачергове пленарне засідання Київради, повідомляє Антикор.

З самого ранку перед будівлею КМДА зібралися мітингувальники, а також посилені загони міліції і 'Беркута'. Крім того, також біля будівлі КМДА на сходах розташувалися кілька десятків молодиків спортивної зовнішності. Причому їх нібито організовано підвозили на автобусах.

Новые обещания