Скандальчик: Мэр Коцюбинского Вадим Садовский приватизировал городское общежитие?

10 Ноя 2014 00:00

Селищний голова Коцюбинського Вадим Садовський дозволив своїм родичам приватизувати кімнати у гуртожитку на вулиці Доківській. Про це пише 'Сайт громади Приірпіння' з посиланням на відповідне розпорядження.

Так, згідно з текстом документу, кімнати у приватну власність отримують Дмитро Іванович Садовський (повний тезка брата селищного голови) та Ольга Володимирівна Садовська, яка за збігом обставин є повною тезкою дружини брата селищного голови Вадима Садовського. А також їхні діти, пише kiev.pravda.com.ua

 
 

'Так власність громади переходить в руки родичів селищного голови, які далеко не бідують. Важко повірити у те, що брат Садовського, керівник Деревообробного комбінату (ДОК), живе у гуртожитку',- відзначає видання.

Гуртожиток, у якому отримали кімнати повні тезки родичів селищного голови

Брат Садовського Дмитро, за інформацією видання, проживає насправді у селищі Шпитьки, а не в кімнаті гуртожитку, який просить разом із дружиною та дітьми приватизувати.

Власність у гуртожитку перепадає і племінницям селищного голови - Марії Дмитрівні Садовській та Софії Дмитрівні Садовській.

У соцмережі 'Вконтакте'  є сторінка повної тезки племінниці селищного голови Коцюбинського, якій дали житло в гуртожитку. У цієї дівчини, як і в племінниці Садовського, є сестра Софія.

Фото з соцмережі повної тезки племінниці селищного голови Коцюбинського, якій потрібна кімната в гуртожитку

У соцмережі видно, що на життя дівчина не скаржиться, має недешевий телефон і дуже любить подорожувати.

З-поміж світлин можна побачити, як Марія Садовська відпочиває у негуртожитському дворі на розкішному і доглянутому газоні. Під фото підпис - вулиця Лугова, Києво-Святошинський район. До слова, у селі Шпитьки, дійсно є вулиця Лугова.

На іншому фотоколажі, який виклала дівчина в соцмережу, і на якому, за її словами, зображені її батьки, є фото Дмитра Садовського і його дружини.

 Батьки на фото з соцмережі 'тезки' дуже схожі на брата Вадима Садовського і його дружину 

Видання відзначає, що Садовські - це не єдине прізвище, яке привертає увагу в цьому розпорядженні про приватизацію. Тут у власність дають кімнати ще й Сергію Вікторовичу Боримському. Його акаунт 'Вконтакті' майже неактивний.

Віктор Боримський - не лише депутат Коцюбинської селищної ради. Це на додачу ще й родич селищного голови - брат дружини Садовського - Тетяни. Він отримав ділянку у Біличанському лісі. З-поміж Боримських у списку числиться також і Антоніна Боримська.

Також житлова площа дісталась родичу депутата-комуніста Василя Концеби, чию родину загалом наділили так, як не могли мріяти і при комунізмі. Він теж отримав ділянку в Біличанському лісі.

Новые обещания