Скакндальний "Слуга народу" Трухін розпочав піар-кампанію

22 Ноя 2022 05:34


Останнім часом українські ЗМІ рясніють яскравими заголовками щодо діяльності народного депутата України Олександра Трухіна (фракція "Слуга народу" у Верховній раді). Багато інтернет сайтів розміщують явно джинсові замовні пубілкації про те, як Трухін роздає гуманітарну допомогу, а також про те, як він допомагав з поверненням тіла загиблого громадянина США Джошуа Алана Джонса, який загинув під час боїв на сході України. 





Проте, деякі журналісти все ж таки схиляються до думки, що це все нічим іншим, як спробою відбілити свою репутацію в ЗМІ, аби українці "забули" про ДТП за його участю та спробу дати хабар.

Журналістка Олена Трибушна робить наступний висновок: «Не знаю конкретно, якою була участь Трухіна у цій історії (з поверненням тіла. - ред), може його роль особисто і була значною, очима журналістки CNN і очима американців, які це побачили, Трухін виглядає справді героєм. Моїми очима це вглядає як спроба героїзувати нардепа Трухіна, якого в Україні судять за дачу хабаря», - зазначає вона в своєму сюжеті .

Вона також припускає, що можливо щодо Трухіна розпочалась кампанія із порятунку репутації.


Ми ж нагадаємо, що 28 вересня, НАБУ та САП завершили розслідування щодо Трухіна, який, за версією слідства, пропонував поліцейському хабар в розмірі 150 тисяч.

20 вересня слідчий суддя ВАКС обрав Трухіну запобіжний захід  у вигляді застави у розмірі 49,620 тисячі гривень.

Новые обещания