Руслан Сольвар помогает бойцам АТО в их нелегкой службе

13 Июн 2014 00:00

Досі не вщухають воєнні дії на території України, досі доводиться з дня на день нашим хлопцям воювати з ворогом, відстоюючи інтереси нашої країни, відстоюючи можливість наших дітей дихати чистим повітрям свободи й не знати страшного слова 'ВІЙНА'.

Досі доводиться матерям військових жити зі страхом в серці, з хвилюванням за життя синів, але з гордістю, що виховали справжніх героїв, спроможних навіть ціною власного життя рятувати тисячі мирних людей.

  Ця війна зачепила кожного та згуртувала всю Україну - всі ми, із завмиранням серця ловимо випуски новин, слідкуємо за розвитком АТО й переживаємо за тих, у чий дім прийшла біда.  

  На жаль, Міністерство оборони України не спроможне забезпечити військо на 100 % засобами спецзахисту. Особливу повагу заслуговують громадяни, готові реальними справами на практиці допомагати нашій армії. Адже не секрет, що державного фінансування і в мирний час не вистачало, а зараз - і поготів. Військові потребують всього - від бойових машин до банальних побутових речей.

  Народний депутат Руслан Сольвар взяв активну участь у забезпеченні військовослужбовців. Він передав мобілізованим зі свого округу (м. Фастів, смт. Макарів), а це більше 20 осіб,  бронежилети, каски, каремати та палатки. Ці хлопці саме виїжджали на місця несення служби на сході.

  Дізнавшись про добрі справи Сольвара, до приймальні нардепа звернулися за допомогою бійці батальйону територіальної оборони Києва. Співробітники благодійного фонду, буквально за лічені хвилини до відправки бійців у зону АТО, встигли вручити їм кілька бронежилетів, чому хлопці були дуже раді, адже, як зізнаються самі військові:  

  'Єдине, чим батальйон укомплектований на 100% - це патріотизм, любов до Батьківщини й віра в краще майбутнє для рідної країни. Тому ми дуже раді, що є такі люди, як Руслан Сольвар, котрі здатні оперативно відгукнутися на прохання про допомогу та надати її у потрібний момент!' зазначив військовослужбовець Костянтин.

Новые обещания