Після публікації «Наших Грошей» Ігор Райнін скасував виділення 3 гектарів своїм друзям

1 Мар 2016 14:53

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін скасував передачу у власність громадянам 28 земельних ділянок біля Національного природного парку «Гомільшанські ліси».

Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін скасував передачу у власність громадянам 28 земельних ділянок біля Національного природного парку «Гомільшанські ліси». Про це йдеться у розпорядженнях голови ОДА від 26 лютого 2016 року.

Голова ОДА скасував передачу земель на основі висновку Юридичного департаменту, який вважає, що від повідні розпорядження голови Зміївської РДА були видані з порушенням Земельного кодексу.

Глава Харьковщины Игорь Райнин обвинил депутата от Самопомичи во лжи


Нагадаємо, що «Наші Гроші» минулого тижня повідомили про те, що голова Зміївської РДА Віталій Кошеленко своїм розпорядженням передав земельні ділянки у власність своєму оточенню, а також людям, які мають відношення до фірми «Синтофлекс». Саме в цій фірмі з 2010 по 2014 роки працював голова Харківської ОДА Ігор Райнін.

Кожна ділянка має площу 0,1 га і призначення – для індивідуального дачного будівництва. Розташовані вони за межами населеного пункту на території Задонецької сільської ради Зміївського району Харківської області.

Харківську ОДА з лютого 2015 року очолює Ігор Райнін. До того він працював в Адміністрації президента, а по призначенні губернатором також став радником Бориса Ложкіна по регіональній політиці. Також він був помічником Арсена Авакова, коли той був народним депутатом.

Новые обещания