Олег Бойко, который при Януковиче занимался борьбой со СМИ, назначен начальником управления СБУ в Черкасской области

1 Ноя 2015 12:45

Генерал-майор Олег Бойко, который принимал участие в операции "Бумеранг" по разгону Евромайдана, и подлежит люстрации, назначен начальником управления СБУ в Черкасской области.

Юрий Бутусов

Генерал-майор Олег Бойко, который при Януковиче занимался борьбой со средствами массовой информации, принимал участие в операции "Бумеранг" по разгону Евромайдана, и подлежит люстрации, назначен начальником управления СБУ в Черкасской области. Интереснейшая новость на "Эспресо": http://espreso.tv/…/borec_iz_media_pid_chas_yevromaydanu_oc…

А вот и указ президента Украины № 610 от 31 октября:

Президент України Петро Порошенко призначив Олега Бойка начальником Управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Про це повідомляє прес-служба президента України. 

Як вдалося з’ясувати Олег Бойко працював у Департаменті захисту національної державності при СБУ. Був начальником управління "М" (контроль діяльності медіа) Під час Євромайдану фігурував у плані проведення антитерористичної операції на вулицях столиці проти мітингувальників. Зокрема він значився відповідальним за відключення кількох провідних телеканалів.

Так, згідно планів спецоперацій "Бумеранг" та "Хвиля", які оприлюднив свого часу Геннадій Москаль, було заплановано відключення "5 каналу", "24", "Еспресо.TV", ТВі та "1+1" у межах антитерористичної операції з розгону Євромайдану.

 



Новые обещания