Об этом говорят: Анатолий Даниленко сегодня попытается выкупить у судьи Литвиновой Галину Шепелеву

25 Сен 2014 00:00

Що спільного між заступником Генпрокурора Анатолієм Даниленком, який засвітився нещодавно у програмі розслідувань Denys Bigus автора НАШІ ГРОШІ на каналі ZIK у скандалі із виведенням з держвласності 140 га водойм на Київщині, та подружжям Шепелєвих (Олександром та Галиною)?

Нагадаю, що вони переховувались від правосуддя та були екстрадовані з Угорщини, звинувачені у розкраданні коштів банку Родовід та замовленні низки вбиств (банкіра Кириченка у 2003, полковника міліції Єрохіна у 2007 та замаху на банкіра Дядечка у 2011 роках)? Невже заступнику Генпрокурора Даниленку намалювали яскраву перспективу володіння розкішним офісним приміщенням за адресою провулок Рильского, 4 у центрі Києва? 

https://www.youtube.com/watch?v=ZOBYgWu0E8o 


Як відомо, воно було у заставі за оборудками із коштами розкраденого Родовід-банку і саме його свого часу облюбував під свій офіс Юрій 'Єнакієвський' Іванющенко, кримінальний 'рєшала' втікача Януковича? Хай там як, але, кажуть, саме заступник генпрокурора Даниленко сьогодні 25 вересня у Печерському суді Києва за адресою вулиця Гайцана, 4 спробує максимально мотивувати суддю Ірину Литвинову аби вона о 12:00 закрила усі кримінальні провадження проти Галини Шепєлєвої. Тоді сімейна чета Шепелєвих зможе взагалі уникнути кримінальної відповідальності за усі свої злочини, пишет Антикор. 

Новые обещания