Корупційна партія Ляшка або як радикали на Полтавщині гроші відмивають

5 Мар 2017 21:20

Головний «борець за правду» Олег Ляшко активно почав свою передвиборчу діяльність у регіонах України. Вчора відвідав зі своєю свитою м.Кременчук, де клявся і божився, що радикальна партія буде боротися з неприпустимою корупцією в нашій країні.

Варто наполегливо порадити Ляшку, розпочати цю «надактивну боротьбу» зі членами своєї партії, особливо на Полтавщині - повідомляє О. Розумовський, для SKELET-info.

Відомо, що найбільша зосередженість радикальної партії на Полтавщині є у Лубенському районі, який давно облюбував «славнозвісний любитель продавати свої депутатські запити за 200 долларів» Ігор Мосійчук. Саме Мосійчук «кришує» усю радикальну корупцію на Полтавщині.

На нещодавних виборах Засульської об’єднаної територіальної громади у Лубенському районі активно підтримувала вже діючого голову Сергія Бондаренка, який як виявився ще з 2012 року почав «дерибанити» бюджетні гроші. Ще протягом 2012 року Бондаренко змушений був відповідати за свої корупційні правопорушення та сплатити штраф 850 грн. за перевищення використання службового становища та повернути державі ганебно вкрадену неправомірну вигоду у вигляді бензину марки А-92 загальною сумою 1251 грн. 35 коп.

Корупціонера Бондаренка на виборах ОТГ «дружньо» підтримали усі сільські голови, які як виявляється теж є «корупціонерами». Так, на ремонт будинків культури у с. В’язівок та с.П’ятигірка Михнівської сільської ради було виділено 184 901 грн., які були вкрадені та жодних робіт не проведено.

radikalyi1

Така ж ситуація у с.Новаки, де радикали мали зробити ремонтні роботи, а насправді розтратили 51 706 грн.

Більше того, і голова Лубенської районної ради, голова районного осередку радикалів Григорій Угляниця, зумів вкрасти 25 000 грн., які мали бути виділені на заміну дверей у районній раді.

radikalyi3

За усіма зазначеними фактами відкриті кримінальні впровадження та Лубенською прокуратурою підготовлені проекти оголошень про підозри, але «чомусь» обласною прокуратурою дані проекти не погоджені.

З інсайдерських джерел достовірно відомо, що Ігор Мосійчук вже був у обласного прокурора Кармазіна «з наполегливим проханням» не оголошувати підозри радикалам за усі корупційні правопорушення.

Новые обещания