Київрада зібралася продати ділянку на Печерську рідній фірмі Миколи Рудьковського

9 Мар 2016 13:03

Департамент земельних ресурсів виконавчого органу Київської міськради 1 березня за результатами тендеру замовив КП «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі» землеоціночну і технічну документацію за 8 тис грн.

Департамент земельних ресурсів виконавчого органу Київської міськради 1 березня за результатами тендеру замовив КП «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі» землеоціночну і технічну документацію за 8 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про ділянку площею 2080 кв. м по вул. Леоніда Первомайського, 7 у Печерському р-ні.

первомайського 7

Землю планують продати ТОВ «Райт Груп», яке орендує її з 2012 року.

У 2013 році договір оренди поновили на 5 років для завершення будівництва та подальшої експлуатації офісного будинку, який знаходиться у приватній власності фірми. Згодом ГО «Український суспільно-політичний рух: Демократія через право» домоглося, що суд визнав це рішення протиправним через ряд порушень. Однак пізніше «Райт груп» і Київська міськрада виграли апеляцію, пишуть nashigroshi.org

Неподалік подібну ділянку на 20 соток із двоповерховим офісним будинком продають за 76,16 млн грн.

Компанія «Райт Груп», яка торгує газом, зареєстрована за адресою ділянки.

До 2011 року фірмою володіли екс-нардеп від «Соціалістичної партії України» Микола Рудьковський та його брат Сергій.

Згодом її переоформили на Тетяну Багрій та Олександра Товстого, помічника Миколи Рудьковського. Нині співзасновниками разом з Багрій є Лариса Папета і ТОВ «Компанія з управління активами «Власний капітал».

Нагадаємо, у 2006-2007 роках Микола Рудьковский був міністром транспорту. Він також був співвласником ПрАТ «Нафтогазвидобування» разом із Рінатом Ахметовим та Нестором Шуфричем. Крім того, йому належить ТОВ «НВП «Нафтогазекологія».

Новые обещания