Хто відкривав справу проти міністра Андрія Пивоварського

10 Фев 2016 21:40

Народний депутат України Вадим Денисенко пояснив, чому НАБу зацікавилося очільником Міністерства інфраструктури.

Прочитав заяву міністра Андрія Пивоварського, що за поданням депутата Денисенка на нього відкрита кримінальна справа в НАБУ. Після цього написав йому смс про те, що його заява, м'яко кажучи, далека від істини і попросив зателефонувати. На жаль, він так і не перетелефонував. Отже, що насправді відбулося, і хто відкривав справу.

Кілька місяців тому в пресі з'явився ряд публікацій про зарплату в конвертах, яку роздають в Міністерстві інфраструктури. На них можна було б не звертати увагу, але тут у себе на сторінці в Фейсбуку один із працівників міністерства, Максим Бурячок, заявив, що йде з міністерства через те, що не може миритися з зарплатами в конвертах (він називав цифру від 2 до 10 тис. дол. США). Після цього я звернувся до НАБУ розглянути заяву цієї конкретної фізичної особи (скріншот додавався), пише dsnews.ua

Це щодо того, як я "відкрив справу проти Пивоварського". Варто зазначити, що з моєї точки зору такий чесний і просунутий міністр сам мав би ініціювати цю справу в НАБУ, щоб навіть тінь не могла впасти на його особу.

Андрей Пивоварский заявляет, что против него открыли уголовное дело


І останнє, пост на Фейсбуку Бурячок видалив. А я просив би Пивоварського не піаритися на відкритті справи. Мій телефон він знає. Якщо є якісь питання, я готовий йому відповісти, хоча всі відповіді викладені у вищезазначеному листі.

Тому не треба переводити в політичну площину ситуацію, яку сам Пивоварський пробував замовчати ще тоді, коли він не був борцем за справедливість, а був всього лише одним із маловідомих міністрів.

Новые обещания