Кандидат в мэры Павлограда Евгений Терехов госпитализирован вследствие ДТП

8 Ноя 2015 12:54

ДТП произошло на трассе между селами Булаховка и Межиричи Павлоградского района. Кандидат находился за рулем легкового автомобиля.

Кандидат на должность городского главы Павлограда Евгений Терехов в воскресенье утром попал в дорожно-транспортное происшествие.

Информацию об этом подтвердил Эдуард Станько, который является доверенным лицом кандидата, информирует Цензор.НЕТ со ссылкой на Радио Свобода.

По его данным, ДТП произошло на трассе между селами Булаховка и Межиричи Павлоградского района. Кандидат находился за рулем легкового автомобиля. О других подробностях аварии пока неизвестно, отметил Станько.

По словам Эдуарда Станько, пока Евгений Терехов находится в реанимационном отделении городской больницы №4 в Павлограде. По словам доверенного лица, его жизни и здоровью ничего не угрожает, но врачи советуют ему хорошо отдохнуть.

"Я приехал в больницу, здесь у него куча врачей. Через врачей я спросил о его самочувствии, он передал, что чувствует себя "достаточно нормально". Он был абсолютно трезв. Далее им занимаются медики. Ничего страшного с ним не произошло, все под контролем. Единственное, что его друзья позвонили его врачу, который оперировал его после ранения в АТО, и тот сказал, что после удара желательно сделать томографию, а это - только в Днепропетровске. Если врачи будут настаивать, то будем везти в Днепропетровск. А так - ничего критического ", - сказал он.


Yevheniya Kravchuk

Друзі! 
Наш Титановий Джексон, Євген Тєрєхов, кандидат в мери Павлограда, з яким ми билися в судах за другий тур виборів у місті, справді потрапив в аварію. І справді на Porshe Cayene. Всі живі – і Євген, і водій фури, з якою він зіткнувся. 
Зараз Євген в лікарні, в реанімації, стан середньої тяжкості. Після аварії він потребував термінової госпіталізації. У лікарні він здав усі аналізи, з яких буде зрозуміло, зокрема й те, чи був в його крові алкоголь. 
Як нам вдалося з’ясувати, Женя втратив пильність через втому – далися взнаки події останніх днів, в яких він брав участь. Крім того, ділянка дороги на якій сталася аварія, в такому ж стані, які і більшість доріг в нашій країні. Скрябін, на жаль, загинув. Тєрєхов, дякувати Богу, живий. 
Автомобіль, на якому він пересувався, належав людині, яка підтримувала його і партію на виборах. Автомобіль вона дала у тимчасове користування, коли у Жені виникла потреба часто їздити між містами, зокрема, й тоді, коли почалися фальсифікації результатів виборів, а ЦВК спробувала скасувати другий тур у Павлограді. 
У ЗМІ вже почали ширитися чутки. З посиланням на сайт 5632 повідомляється про те, що в машині, нібито, біли гроші, а водій відмовився дихати «в трубку». Хочу нагадати, що цей сайт працює на одіозного Олександра Відкула, з яким в УКРОПу не найтепліші стосунки. Грошей в машині не було. Тож прошу колег оперувати достовірними даними і не посилатися на джерела, які не викликають довіри. Зрештою, за кермом був не син прокурора чи судді, а герой АТО.

Новые обещания