ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ РАДИ АНАТОЛІЙ УРБАНСЬКИЙ ЗУСТРІВСЯ З КЕРІВНИКОМ ОДЕСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ

2 Мар 2016 00:44

Голова обласної ради Анатолій Урбанський зустрівся з керівником Одеського обласного центру патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот» Вадимом Кіровим.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський зустрівся з керівником Одеського обласного центру патріотичного виховання дітей та молоді«Патріот» Вадимом Кіровим. 

Учасники зустрічі обговорили перспективи програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Одеській області на 2016-2020 роки. Анатолій Ігорович підкреслив, що обласна рада підтримує ініціативу патріотів та усіляко сприятиме роботі центру, спрямованій на виховання у молоді любові до української держави, усвідомлення нею свого громадянського обов'язку на основі національних і загальнолюдських духовних цінностей.

- Ми з колегами з Обласного гуманітарного центру працюємо над планом першого в цьому році практичного семінару з підготовки інструкторів військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який відбудеться в Одесі на початку березня. Сподіваюся в майбутньому на порозуміння з боку облради і плідну співпрацю в напрямку національно-патріотичного виховання дітей та молоді, - зазначив Вадим Кіров.

vestnik-ua.com

Новые обещания