Депутат від Ляшка підозрюється у вбивстві Бузини - Джерело

22 Сен 2015 18:44

Джерело наближене до ГПУ наводить факти, які пов'язують народного обранця Андрія Лозового з вбивством проросійського журналіста О. Бузини.

Джерело наближене до ГПУ наводить факти, які пов'язують народного обранця Андрія Лозового з вбивством проросійського журналіста О.Бузини.

 "Радикал перший хто проявив ініціативу та взяв на поруки фігуранта кримінальної справи Дениса Поліщука та був активним учасником масових акцій", - розповідає співрозмовник.

 За його словами, ще одним доказом причетності депутата Верховної Ради до цієї справи є тісні зв'язки з Олексієм Томразовим, бізнесменом який вніс під заставу 5 мільйонів, суму визначену судом для звільнення підозрюваного Д. Поліщука. А також фінансував свого часу політичну діяльність молодого політика.

 "Лозовий же у свою чергу, у стінах Парламенту активно лобіює інтереси ПАТ "Укргаздобыча", головою правління якого є вище згаданий Томразов. 

   Насправді фактів та доказів по даній справі більш ніж достатньо і всі вони в найближчому майбутньому будуть оприлюднені", - на умовах анонімності, запевняє джерело.

 

Нагадаємо, нещодавно з'явилася інформація, що Генеральна прокуратура готує подання на зняття з Лозового депутатської недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності.

Новые обещания