ПарасюкВладимир Зиновьевич
20 Января 2015
Наскільки ж треба не любити свій народ, щоб посилати його на вірну смерть під виглядом чергового "мирного плану"?

Російські війська перейшли кордон, захопили 31 блокпост. А що ми? А ми вигадаємо новий хештег "Je suis 31 блокпост", проведемо марші по всій Україні, поплачемо, поскорбимо і знову будемо вести перемовини з терористами про перемир'я. А вони й надалі будуть обстрілювати наші блокпости, російські війська вільно пересуватимуться по нашій території і знову будуть гинути наші хлопці.

Пане Президенте, невже багаторазовий досвід вас не навчив, що з терористами домовлятись не можна? Вони ще жодного разу не дотримались вашого перемир'я.

Наскільки ж треба не любити свій народ, щоб посилати його на вірну смерть під виглядом чергового "мирного плану"?

P.S. Перебуваю в зоні АТО, зараз з'ясовую, яка ситуація із 29-30 блокпостами. Поки надходить суперечлива інформація стосовно кількості загиблих та поранених. Наразі можу ствердити і попросити про одне: Моліться за наших хлопців. Їм зараз дуже нелегко.

Facebook. 20.01.2015


Похожие цитаты

12 Апреля 2016

Не політика це! Не політика...

26 Октября 2015

Люди, ви здуріли?

7 Октября 2015

Як не крути, але цей Парламент себе вичерпав

8 Июня 2015

Уся країна бачить, що щось йде не так, але нема жодної протидії, а знаєте чому?

3 Июня 2015

Ну що, пане Президенте, ви думали, що буде мир, але його не буде

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания