КличкоВиталий Владимирович
5 Февраля 2015
Я роблю все, що від мене залежить

Друзі! Справжня зима дісталася і до Києва. Так, поки снігопад триває, труднощі будуть. І ми робимо все, щоб їх мінімізувати. На дорогах зранку - понад 560 одиниць техніки, задіяні майже 5 тис людей для боротьби зі стихією. 

Залучили ми і громадських інспекторів, які фіксуватимуть, де магазини, торгові центри і підприємства не прибирають свою територію. Можна, звичайно, гнівно обурюватися і всіх лаяти, але місто - це дім не тільки мера і комунальників. Тож, автомобілісти, будьмо коректними на дорозі, не будемо порушувати правила і створювати затори. Хто може скористатися громадським транспортом і не виїжджати на авто - краще так і зробити. Адже затори на дорогах ускладнюють і роботу снігоприбиральної техніки. Приватні підприємці, не чекайте, поки люди падатимуть у вас під дверима, - подбайте про свої прилеглі території. І менше слів, як усе погано, а більше справ, щоб було краще. 

Я роблю все, що від мене залежить, і увесь час, маючи оперативну інформацію, тримаю на контролі роботи міських служб. І для тих, хто за кермом: якщо на дорозі критична ситуація і для врегулювання потрібна спецтехніка, телефон диспетчерської Київавтодору 284 74 19.

Похожие цитаты

2 Августа 2017

Если после 10 августа будут у вас требовать деньги за парковку, вызывайте полицию

17 Июня 2017

Киевляне, которым отключили горячую воду стали стали заложниками "Киевэнерго" и "Нафтогаза"

11 Июня 2017

Новая проверка моей декларации - это жевание воздуха

24 Января 2015

Немає ніяких "ополченців". Є тероризм і війна Росії проти України

14 Августа 2014

Когда политики используют силу, это не очень хорошо

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания