РабиновичВадим Зиновьевич
9 Февраля 2017
Якщо введуть воєнний стан, людей змусять радіти мінімалці 3200

Влада готує українців до введення воєнного стану, оскільки не може знайти іншого виходу з ситуації, до якої сама довела країну. На мій превеликий жаль, громадську думку почали готувати до введення воєнного стану, навіть не замислюючись про те, до чого він може призвести. Це готується через те, що влада не знає, як вийти з економічної безвиході без якихось екстрених заходів. 

Воєнний стан - це край спробам або яким-небудь варіантам підйому економіки, це буде означати, що найближчим часом в Україні будуть вкладати гроші тільки ті, хто їх тут крав, докуповуючи на свої крадені гроші те, що вони можуть докупити в зруйнованій країні. Воєнний стан означає, що у вас безперешкодно можуть конфіскувати внесок або автомобіль. І ще воєнний стан - це край політичним свободам.Коли буде введено воєнний стан, нас з вами змусять з ранку до вечора дивитися «Лебедине озеро» і радіти мінімалці 3200. А що може це спровокувати - я не знаю. Є маса варіантів і розроблених технологій. 

Все це дуже тривожно, і ми повинні розуміти це. Єдине, в чому мають рацію ті, хто хоче воєнного стану, - вони до кінця не розуміють особливостей України. Тут багато хто хотів правити століттями, але якось це у них не вийшло. І , дасть Бог, не вийде і в подальшому.

ДЖЕРЕЛО: УКРАЇНСЬКІ НОВИНИ

09.02.2017

Похожие цитаты

9 Июня 2017

Люстрация нужна такая: кто был при власти – пора на отдых

28 Ноября 2011

обещает один из лучших стадионов Арсеналу

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания