ЛуценкоИгорь Викторович
24 Января 2015
Піски і ДАП добровольці та ЗСУ тримали ВСУПЕРЕЧ наказам командування
Щойно «Дзеркало Тижня» опублікувало приховані донині від загалу доповнення до т.зв. Мінського меморандуму. За цими даними донецький аеропорт мав відійти Москві. 
Що це значить?
Це – ще одне підтвердження тому, що я говорив. А говорив я про те, що Піски і ДАП добровольці та ЗСУ тримали ВСУПЕРЕЧ наказам командування. 242 дні оборона була круговою – боролися і проти східних варварів, і проти київських корупціонерів. І тільки суспільний резонанс сприяв тому, що київська влада не могла відверто кинути «кіборгів» напризволяще.
Я не був свідком, але мені розказали історію. Влітку, коли тільки звільнили Піски, частинам ЗСУ прийшов наказ відступати. Командир одного з добровольчих підрозділів у відповідь поставив ультиматум – або танки і БМП залишаються тут, або при спроб відходу він підіб’є їх з РПГ і перетворить на нерухомі вогневі точки.
Отак утримали Піски – ключовий плацдарм для оборони Донецького аеропорту. Який росіяни зруйнували, але так досі і не можуть взяти.
Отак переможемо;)

Facebook. 24.01.2014

Похожие цитаты

28 Октября 2015

Для імпічменту Порошенка зараз є усі формальні підстави

20 Мая 2015

Кличко лишився зі старим, і програв. Це було його Ватерлоо.

11 Января 2015

Здається, Янукович нікуди й не тікав.

29 Ноября 2013

Если Евромайдан сейчас не победит, то в 2015 году будет то же самое

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания