СоболевЕгор Викторович
2 Июля 2015
Як можна призначати головою СБУ офіцера, який все життя у службі і має півдесятка розкішних машин навіть в офіційній декларації?

Чому у парламенті перерва.

Маємо зараз доволі відверту (це рідкість в політиці) дискусію (це дипломатично сказано) на раді коаліції.

Як можна призначати головою СБУ офіцера, який все життя у службі і має півдесятка розкішних машин навіть в офіційній декларації? Який весь рік поразок командував АТЦ? Який породив і далі відстоює систему перепусток через лінію фронту - новий вид масштабної корупції?

Як можна повертати Генпрокурору контроль над Антикорупційною прокуратурою, якщо вона разом з Антикорупційним бюро спеціально була придумана як спосіб розірвати кругову поруку симулякрів під назвою "правоохоронні органи"?

Як можна імітувати право людей вибирати конкретних кандидатів від партій на місцеві вибори, які мають ключове значення для цивілізованого взяття громадянами влади у своїх містах, містечках та селах?

Що нас сьогодні об'єднує у коаліції з Президентом та Прем'єром, які просувають ці рішення? Тим більше що вони вже відверто не розраховують на голоси Самопомочі?

Назва "Європейська Україна"? Яку все частіше перемагає клептократична Україна?

Щоб використати всі шанси на мирний розвиток, пробуємо знайти відповіді на це разом з Блоком Порошенка, Народним фронтом, Радикальною партією та "Батьківщиною"

Facebook. 2.07.2015


Похожие цитаты

30 Марта 2016

Якщо це почалося полювання на потенційних лідерів вулиці - всіх не перестріляєте

23 Декабря 2015

Кривий Ріг, ми перемогли!

10 Декабря 2015

Самопоміч припиняє голосувати за будь-які рішення у Верховній Раді

11 Ноября 2015

Змушений піти з дому через критику і тиск дружини на адресу Самопомочі

22 Октября 2015

Я зосереджуся на підготовці нового повстання, яке зупинить реставрацію системи Януковича

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания