БилецкийАндрей Евгеньевич
17 Марта 2017
НА ПРОМОВУ ПОРОШЕНКА

Вчора Порошенко виступив із промовою до сторіччя початку української революції. У своєму слові він дозволив собі низку порівнянь та паралелей із сьогоднішнім днем. Але чи він реально не розуміє подій 1917-1920-х рр., або ж ми маємо справу із черговою маніпуляцією з вуст президента?

Порошенко висловив звинувачення, що деякі партії діють «на догоду» РФ. Але єдині, хто в Україні реально діє на догоду Росії – так це влада зі своїми 30 % відкатів, корупцією, нелегальною коаліцією, різними насіровими та мартиненками, зрештою торгівлею з окупантом на Донбасі та покриванням російських банків.

Він називає імена людей, що розбудовували Державу 100 років тому – та в більшості це були такі ж самі нікчеми які своїми діями, відмовили Україні у національному виборі – знищили українську армію, затягнули зашморг соціалізму та пов’язли у боротьбі зі справжніми Лідерами.

Не можу оминути увагою і пасаж про «надзвичайно складні зовнішні обставини, в яких ми будуємо європейську Україну». Порошенко не розуміє, що у нас, в першу чергу, надзвичайно складні внутрішні обставини? І мабуть не розуміє, що пора закінчувати із будівництвами України «європейської», чи «російської». Його попередники навипередки будували чи то підросійську колонію, чи то підєвропейський сировинний придаток. І час із цим закінчувати. Ми маємо будувати українську Україну.

http://nationalcorps.org

Похожие цитаты

22 Января 2015

Вести переговоры в такое время: тупость подлость и предательство

Призначення-звільнення

A brand of the international holding company Parimatch, which carries out betting activities and organizes gambling on the Internet.

Бренд международной холдинговой компании "Parimatch", которая осуществляет букмекерскую деятельность и организовывает азартные игры в интернете.

Бренд міжнародної холдингової компанії «Parimatch»

керівник ГО «НОН-СТОП», як адвокат захищає інтереси Володимира Манукяна (в кримінальному світі «Мантус»), поплічника Армена Саркісяна (кримінальник «Горлівський»), що після смерті Євгена Пригожина, за даними ГУР Міноборони, головний з набору зеків до армії рф.

Новые обещания