Журналістка: Тепер Київстару доведеться відповідати за брехню

9 Мар 2016 14:25

Я тихо радію, бо саме Слідство.Інфо попри тотальний страх і мовчання на ринку навесні 2013 описало, як "Курченко" заробляв на скретч-картках, а основні мобільні оператори йому в цьому допомагали.

Anna Babinets

Податкова трусить "Київстар" через 4 млрд грн, які колись Курченко і його "курчата" з фірми "Ельбрус" відмили через оператора, пише сьогодні Ліга.NET. Тепер "Київстар" відмовляється від підписів, на основі яких відвантажував скретч-картки. Бо і тоді, і зараз вони розуміють, що їх просто використали як майданчик з відмивання бабла. Щоправда тоді, три роки тому, у Київстарі мені впевнено відповідали: "Ельбрус" не наділений якимись винятковими правами на тлі інших мережевих дистриб’юторів". 

Тепер Київстару доведеться відповідати за брехню: пояснити походження грошей і заплатити конкретні податки з 4 мільярдів Курченка. Я тихо радію, бо саме Слідство.Інфо попри тотальний страх і мовчання на ринку навесні 2013 описало, як "Курченко" заробляв на скретч-картках, а основні мобільні оператори йому в цьому допомагали. Також щиро радію, що слідчий прокуратури недарма мене допитував навесні 2014. Це вилилося у цілком реальну справу з конкретними вимогами, принаймні, до одного із співучасників злочину. Як Курченко облаштував бізнес на скретч-картках можна прочитати тут: http://www.epravda.com.ua/publications/2013/05/15/374746/

Коментар - 

Офіційно інформуємо, що жодної несплаченої заборгованості перед бюджетом у Київстар немає. Усі податкові зобов’язання наша компанія виконує в повному обсязі. Зокрема, щодо податку на прибуток,  поточна переплата Київстар перевищує 1,2 млрд грн. Наша компанія є одним з найбільших та найсумлінніших платників податків у телеком галузі та в Україні, і готова доводити свою правоту в судовому порядку.

 

З повагою, прес служба Київстар

Vakhtangu-Kikabidze-prisvoeno-zvanie-Narodnogo-artista-Ukrainy-Kikabidze.jpg




Новые обещания