Журналіст: Вам гівна на тарілці чи макогоном по єб...?

23 Апр 2016 13:22

Треба віддати належне команді Порошенка. Вони майстерно перевели дискурс навколо призначення Генпрокурора у вибір: "або Юрій Луценко або черговий упир з надр ГПУ".

Дмитро Гнап


Треба віддати належне команді Порошенка. Вони майстерно перевели дискурс навколо призначення Генпрокурора у вибір: "або Юрій Луценко або черговий упир з надр ГПУ". Начебто ніякого третього варіанту вже не існує. "Вам гівна на тарілці чи макогоном по єбальніку?" - "Вибачте, кхм... - питає суспільство - а можна просто тарілку борщу?" - "Ні, борщу, не можна, вибирайте з того, що є. І давайте швидше, бо по єбальніку зацідять!" 
Втім, тепер навіть не важливо протягнуть Луценка в Генпрокурори чи знову призначать якусь корумповану потвору в блакитному мундирі. Як сказав сам Юрій Віталійович місяць тому: "новим Генпрокурором стане людина з українським прізвищем." І за нинішнього президента прізвище будь-якого нового генпрокурора одне: "Порошенко". Незалежно від того, кого саме президент призначає на посаду "менеджера по управлінню ГПУ".


Безымянный.png



Новые обещания