Журналіст: Вадим Денисенко, шмара Княжицького – мішок з лайном

2 Мар 2016 18:23

Це через нього Україна не отримала безвізовий режим, але це лише наслідок. Важливіше, що це через нього ми не маємо доступ до інформації про справжні статки чиновників і політиків.

Bohdan Kutiepov

Вадим Денисенко, шмара Княжицького – мішок з лайном. Це через нього Україна не отримала безвізовий режим, але це лише наслідок. Важливіше, що це через нього ми не маємо доступ до інформації про справжні статки чиновників і політиків.
Забрати в цього покидька шенгенську візу і заодно перевірити факти корупції в виданні "Коммєнтарії", в якому він активно торгував обкладинками на користь політиків під час виборів, видаючи "джинсу" за інформацію. Піддати його максимальному публічному осуду і переслідуванню. Це моя позиція як громадянина.

Дмитро Гнап

Вадік - гамно. Но! Bohdan Kutiepov не погоджусь з тобою. Ти ж не думаєш, що Денисенко сам міг ініціювати і проштовхнути грьобані правки до закону про електронне декларування? Без санкції Порошенка? Без відома Юрія Луценка? Без підтримки Гройсмана? Колись, півтора року тому, коли я був на пленумі Верховного Суду, один порядний суддя сказав по секрету, що Порошенко дуже боїться втратити підтримку чиновницького класу. І тому саботуватиме люстрацію всіма можливими засобами. Бо чиновники ненавидять люстрацію. А вони дуже потрібні Петру Олексійовичу. Тому що чиновники забезпечують вибори. Чиновники реалізують схеми. Чиновники слухняні, на відміну від всіх нас - навіжених і скандальних. Петро Олексійович любить слухняних. Дбає про них. Не хочуть люстрації? Заблокуємо її в судах. Бояться електронного декларування? Каструємо цей закон. Так що, поруч з пикою Вадіка, треба намалювати ще три пики відомих високопосадовців. І "гамно" замінити на: "йобані бляді". Перероби, друже. Дякую.


Bohdan Kutiepov

Dmytro Gnap, відповідаю, як я це бачу. Ти правий. Гамно Денисенка використали як формального виконавця ідеї. От тільки ми повинні жорстко присікати найменше бажання найневиннішої "шестьорки" прогнутись. Чечетов теж не рішав, він всього лише диригував? Царство небесне. Деркач втіхаря вносив свою правку, бо сам додумався? Не думаю. Якщо він технічна пішка, тим паче не варто недооцінювати його вплив, зараз поясню. Ще один приклад: а Артем Шевченко (той шо тепер речник МВС), який в 2013-му купився на вмовляння Княжицького і став інструментом рейдерства для віджиму в Кагаловського каналу ТВі? Він був одним із колег для журналістів, і раптом став цілим директором каналу, тільки з новими фіктивними власниками. Скажеш, якщо не він, так будь-хто інший? Так, звісно. Але він має відгребти по повній, бо він – перший, хто повівся на бабло й амбіції отримати крутий запис в трудовій книжці, зрадивши свій колектив. І кажуть, він відгріб в зоні АТО: працюючи від ЕспресоТВ (Княжицький своїх шмар без роботи не покине), виказав якісь таємні позиції наших військових, і ті йому влаштували виховну акцію. Карма...
Впливати на тих, хто рішає, можна. Оці всі шестьорки, пєшки і технічні вироби типу Денисенка повинні бути рознесені в шмаття. Це має бути не просто сміттєва люстрація, це – його підпис під контрактом, що він готовий отримати фізично плювок в обличчя на вулиці, пост із написом "гамно", який розшерять тисячі людей. Це його письмова згода на постійні, невпинні гострі запитання від журналістів, на прискіпливе дослідження його фінансових рухів і біографії.
Ми не можемо подзвонити Порошенку і сказати: Петро Олексійович, ну шо ж оце ви Денисенка відправили завалити нам реформу? Ми також не впевнені й що наші пости йому перешле Цеголко чи Жигулін. Зате точно ми, громадяни, можемо карати шестьорок. Вказувати гамну його місце. Робити це так показово, щоб ТАМ для своїх муток знайти наступного лесика-довгого чи денисенка було щоразу складніше і складніше. А ще раптом якесь наступне денисенко візьме та й розкається, та й здасть свого старшого... Я наївний. Але це може спрацювати.


Новые обещания