Журналіст: Шкода людей, які загинули і гинуть. Їх безцінний подвиг нажаль швидко оцінили, конвертували, перевели в готівку і вивели на офшори

23 Апр 2017 23:03

Випадок з Мартиненком, як і випадок з Насіровим більше за будь які факти, матеріали, експертні думки доводять що система існує. Її агонізуючу ви можете спостерігати у прямому ефірі. Система яка здатна боротися і перемагати здоровий глузд не кажучи вже про антикорупційні органи, суди і слідство.

Mykhailo Tkach

Випадок з Мартиненком, як і випадок з Насіровим більше за будь які факти, матеріали, експертні думки доводять що система існує. Її агонізуючу ви можете спостерігати у прямому ефірі. Система яка здатна боротися і перемагати здоровий глузд не кажучи вже про антикорупційні органи, суди і слідство. Четвертий рік вона бореться за виживання. Їй, системі, постійно не вистачає ресурсів, грошей і часу аби принити боротьбу за виживання звичайного населення, тому що усі ресурси, гроші і час ідуть на боротьбу за власне існування. І тут або воно, населення, або вона. Система вже не соромлячись промовляє, - спробуєте змінити нас - потягнемо за собою. Ми, система, гарант вашого голодного, жебрацького, але існування.

Хочете поїхати геть? Система за допомогою ботів і ломів популярно пояснять вам, що починати треба з себе, а не пхати носа в кулуари влади. А те що п'яний мажор може забрати у вашої дружини, матері, доньки життя і не понести покарання - ну, вам же сказали, почніть з себе. Про маму, доньку, дружину нічого не говорили. А те що зброю вам не можна, а їм можна, ну то навіщо ви лізете у їхні ареали, з двору почніть, зі свого двору, шини пофарбуйте, тюльпани посійте. А те що завтра черговий любий друг-забудовник влади почне забивати сваї на ваших тюльпанах, ну то почніть з квартири своєї, чого ви? Тільки комуналку платіть. Ахмєтов палац під Києвом ніяк не добудує. Не подобається? Ви думаєте системі подобається постійно догоджати олігархам, щоб систему і далі запрошували на спа-процедури у прямих ефірах? Ви думаєте президенту подобається опівночі замість того аби проводити наради з військовими, приймати Ахмєтова у адміністрації з квитками на футбол? Думаєте легко було націоналізувати Приватбанк з діркою наче женевське озеро. І догоджати і догоджати аби Ахмєтов, Льовочкін, Коломойський та Фірташ не зібрались якось у Відні і не вирішили підтримати "реформатора" з іншим прізвищем і всем тими ж обіцянками. Як це було у далекому 2014-ому. Чому у далекому? А тому що Кличко Віталій і досі не може пригадати що то за зустріч була у Порошенко з Фірташем і чи підписували під-час зустрічі папери якісь. Віталій каже - щодня підписує багато різних паперів взагалі-то.

Микола Мартиненко - це один з хрещених батьків тієї політики яку ми спостерігаємо. Хрещеників ви могли спостерігати на судовому засіданні. Роман Насіров міг виконувати би священні обов'язки голови ДФС стільки скільки ця влада сиділа би у кабінетах. На перший суд по Насірому один з нардепів приїхав, ледь тримаючись на ногах. Зірвали людину зі свята якогось. 
Підвалини режиму закладались за безпосередньої участі цих людей. І тому усіх хто буде бити по найближчих змішають з тим, що на відміну від грошей для системи не пахне.

Шкода людей, які загинули і гинуть. Їх безцінний подвиг нажаль швидко оцінили, конвертували, перевели в готівку і вивели на офшори тих країни які фігурували, фігурують і ще будуть фігурувати у матеріалах слідства.

Як сказав два тижні тому після закінчення інтерв'ю Юрій Луценко: "Будем жити". "По-новому" він, чомусь, вже вирішив не додавати. 
Розумію. 
Усі інше - ні.


Новые обещания