Заступник Кличка, Ганна Старостенко "кришує" директора школи 264!?

23 Май 2016 20:32

Шокуючі події в Київській школі номер 264! Знайшли наркотики та спіймали на хабарі директора, Лабзун Юлію Іванівну.

Крадіжки грошей, які батьки збирали для воїнів АТО адміністрацією школи, побори з батьків - по 300-500 грн на місяць, постійні отруєння в їдальні, примусовий збір коштів, як з учителів, так і з батьків на особисті потреби директорки. 

Яка по 5 разів на рік їздить на курорти та має шкіряні дивани в своєму кабінеті. В той час, як стіни школи просто валяться.

 Безымянный.jpg

Безымянный.jpg


А ще, пані Лабзун веде російську пропаганду прямо у навчальному закладі та підтримує екс-президента Віктора Януковича.

Безымянный.jpg
І нічого Юлія Іванівна не боїться. Адже з гордістю заявляє усім, цитата: "Можете ходити куди хочете, писати кому завгодно. Всеодно, мені ніхто нічого не зробить! В мене зв'язки в Міністерстві та моя подруга Ганна Старостенко!"
Як нам стало відомо, з надійних джерел, Ганна Старостенко, заступник мера Києва Віталія Кличка, дійсно має тісні стосунки з Лабзун Юлією. І охоче демонструє дружбу в соцмережах. А іі матір, Тамара Семенівна Старостенко, навчала останню в школі.

Безымянный.jpg

На фото: Лабзун Юлія та Ганна Старостенко


Треба віддати належне новій поліції Деснянського району м.Києва, яка відкрила кримінальне провадження. Але!!! Лише відкрила, адже все залишилось на своїх місцях. І розповсюдження наркотиків і побори. Останньою сенсацію стала "такса" за вступ до першого класу - 10.000 гривень!
Розпочинаються випускні іспити. Напевно, після них Лабзун Юлія та Ганна Старостенко куплять собі дачу на Гавайах. Якщо досі ще не придбали.

Безымянный.jpg

Олексій Кучеренко

Новые обещания