Заправки Игоря Еремеева обвинили в двойной бухгалтерии

13 Фев 2015 22:32

Налоговая инспекция обвиняет работников автозаправок «WOG» в проведении двойной бухгалтерии.

Податкова інспекція звинувачує працівників автозаправного комплексу «WOG» у веденні «подвійної бухгалтерії». Мовляв частина готівки, яку отримує автозаправка протягом дня не обліковується, повідомляє Під прицілом.

До таких висновків дійшли податківці під час проведення перевірки на АЗС «WOG» в Одеській області. Зокрема, в акті перевірки зазначено, що у серпні 2014 року працівники АЗС «WOG» не облікували майже 550 000 гривень, що є порушенням податкового законодавства. Через це Одеська ОДПІ оштрафувала власника АЗС «WOG» – компанію «Вог Рітейл», пише Антикор

Втім, представники компанії «Вог Рітейл», не погоджуються із такими висновками перевірки та оскаржують у судовому порядку податкове повідомлення.

У судовому засіданні представник компанії «Вог Рітейл» Роман Ємчик переконував суд, що Одеська АЗС «WOG» здійснює свою господарську діяльність без порушень і як доказ надав суду книгу обліку автозаправки.

Позивач Роман Ємчик наголосив на тому, що у книзі є роздруківки  чеків з касових апаратів за кожен робочий день АЗС, а також відсутні будь-які відмітки перевіряючих. Мовляв, якби податківці знайшли будь-які порушення у книзі обліку, то зробили б відповідний запис.

У свою чергу  представник  податкової  Ярослав Остапчук заперечував проти позову. А також повідомив, що з початку 2015 року компанія «Вог рітейл» перебуває на обліку Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників податків у місті Львові.

Втім суддя Волинського окружного адміністративного суду Віктор Валюх задовольнив позов фірми «Вог рітейл» і тим самим позбавив компанію від сплати штрафу.

Зауважимо, що компанія «Вог Рітейл» є одним з найбільших рейдерів паливно-промислової групи волинських нардепів Ігоря Єремеєва та Степана Івахіва «Континіум».

Крім того, фірма постійно перемагає у тендерах на постачання палива у держустанови по усій країні, порти та навіть силові відомства і вартість таких угод складає не один десяток мільйонів гривень.


Новые обещания