ВИПАДОК, ЩО ПОКАЗАВ ДЕ У КЛИЧКА ХОВАЮТЬСЯ «ЛЮДИ ЯНУКОВИЧА»

23 Фев 2016 21:41

«Лівий Берег» трохи покопавшись в біографії діяча, знайшов там «кришування» незаконних МАФів так інші цікаві подробиці.

ВИПАДОК, ЩО ПОКАЗАВ ДЕ У КЛИЧКА ХОВАЮТЬСЯ «ЛЮДИ ЯНУКОВИЧА»?

Ще у неділю ввечері Google видавав на запит про дрібного чиновника епохи Януковича Василя Лозового, що засвітився під час «технічного забезпечення» технікою та обладнанням зїздів «Молодих Регіонів» та «Антимайдану» у 2012-2013 роках, та вдало «пересидів» люстрацію в кріслі заступника голови Дарницької райдержабміністрації Києва, понад 20 посилань на новину про те, що цей діяч на підпитку в суботу зранку побив простого хлопця, ветерана АТО.

Країна узнала про цей інцидент з новинної стрічки «Української правди», що подала інформацію досить фахово, аде без зайвих подробиць про самого «діяча»:

http://www.pravda.com.ua/news/2016/02/19/7099637/
Наступного дня «Лівий Берег» трохи покопавшись в біографії діяча, знайшов там «кришування» незаконних МАФів так інші цікаві подробиці:

http://ukr.lb.ua/…/…/19/328389_spivrobitnik_darnitskogo.html

Як уже було згадано, понад два десятки новинних ресурсів передрукували ці повідомлення, але… у неділю в вечорі та в понеділок зранку ці новини почали загадково «зникати» з сайтів…

Ось, зокрема, так виглядає зараз сторінка популярного порталу «ОБОЗ», де стояла новина про Василя Лозового:

http://kiyany.obozrevatel.com/…/25860-ya-tebya-unichtozhu-p…

Підтримайте вашим шейром цю новину! Давайте зробимо Василя відомим широкому загалу!

А Кличка, при нагоді спитаємо, чи не хоче від гарно ще раз придивитися до своїх міських чиновників середньої ланки. Бо щось нам підказує, що там ще знайдеться чимало таких Василів Лозових! Що не лізуть у бійки з патріотами як цей, а сидять тихо-тихо…

Підтримайте друзі!


Новые обещания