Видео дня: Пранк с Александром Лукашенко

17 Июн 2014 00:00

Вчора в інтернеті з'явився скандальний аудіозапис розмови Януковича-молодшого з президентом Білорусії Олександром Лукашенком. У ній Віктор Янукович-молодший просить притулку, а Лукашенко погоджується його надати.

Як виявилося, цей аудіозапис - справа рук відомого пранкера Вована, який він нікому не передавав і не публікував в мережі. Вован для 'Фактів' розповів, хто злив в інтернет його скандальний аудіозапис. - Отже, всі вже знають про мій Пранк з президентом Білорусії Олександром Григоровичем Лукашенком. Але мало, хто в курсі, що для мене сам цей запис став справжнім сюрпризом. Адже я його в інтернет не викладав! Розмова з Олександром Григоровичем відбулася вранці в суботу 14 червня.

ВИДЕО

Після цього я вирішив почекати з опублікуванням, так як я думав через пару днів ще раз переговорити з Лукашенком. Але яке ж було моє здивування коли в ніч з неділі на понеділок в facebook відомого українського журналіста Мустафи Найєма я побачив пост з практично дослівним переказом нашої з Лукашенком розмовою, - розповідає пранкер Вован. - Найєм описав все це як реальні переговори Лукашенка і Януковича. А інформацію журналіст отримав від якогось 'джерела, якому довіряє', - коментує Вован. 16 червня портал LB.ua виклав аудіозапис розмови Януковича-молодшого з президентом Білорусі Лукашенком. - Ось так сюрприз! - Додає 'телефонний терорист' Вован.

- Причому в первісній версії статті все подавалося так, що це ніякий не розіграш, а реальна розмова Віктора Януковича-молодшого і Олександра Лукашенка. Причому, якість запису дуже хороша, трохи краще моєї. І, що найважливіше, судячи з її початку, запис розмови включається ще до того моменту, коли я підняв трубку телефону при дзвінку до мене від ад'ютанта Лукашенко. Не я дзвонив президенту, а мені подзвонив ад'ютант і з'єднав з Лукашенком. Тобто викладена в ЗМІ розмова писалася не з мого боку. Вован висловив припущення, що президента Білорусії прослуховували спецслужби. Але 'слухачі' помилилися, припустивши, що Лукашенко розмовляє з сином Януковича, і прийняли розмову за реальну, тому й вирішили зробити її надбанням гласності. - На це я якраз і звернув увагу помічників Лукашенко, коли зателефонував їм вже в понеділок і запитав з приводу витоку розмови в мережу. Ось тепер викладаю саме свій дзвінок Лукашенко і подальший з його помічниками, - пояснює Вован. 

Джерело: fakty.ictv.ua

Новые обещания