Українець: Знаєте, чому Порошенко не вийшов сьогодні на Майдан?

19 Фев 2017 23:23

За ці три роки ми побачили кардинальні позитивні зміни у функціонуванні держави, рушійні сили фундаментальних й незворотніх реформ, успішну економічну модель України.

Евгений Шевченко 

Знаєте, чому #Порошенко не вийшов сьогодні на Майдан? Бо він боїться власного народу. А чому він боїться? Тому що він не державний діяч, а продажний барига і знає це не гірше од нас.

За ці три роки ми побачили кардинальні позитивні зміни у функціонуванні держави, рушійні сили фундаментальних й незворотніх реформ, успішну економічну модель України, а також судові вироки і багаторічні строки ув`язнення для вбивць Небесної сотні та ТОП-корупціонерів "старої" та "нової" влади... Хоча, ні - стривайте! Ми ж цього не побачили - аж нічого! Натомість усі ми дуже добре побачили торгівлю з окупантом, яку Президент та його посіпаки плюючі нам в очі називають "безальтернативним товарообміном за формулою Роттердам+".

Й ходять ці посіпаки по телебаченню і вішають лапшу на вуха українському народові. І хоча віри їм вже нема, та вони все одно цього не розуміють і ходять-ходять. Ось і вчора на ефірі був пан #Мельничук, який грав ту саму платівку з Банкової про якісь міфічні підприємства на окупованій території, що належать Україні, про податки, про допустимість торгівлі з терористами - ну, короче як завжди. Колись же воно було шанованим комбатом, а перетворилося у звичайного блазня і жебрака на розвагу своїм господарям-олігархам. Огидно.

Ну і ще щось там нявкало на рахунок нашого "злочинця"-комбата, а коли я задав питання на рахунок його знятої недоторканності, то воно чи погрожувало мені, чи що - я так і не зрозумів. Мабуть, зрештою, як і він сам.




Новые обещания