Українець розповів всю правду про сьогоднішній мітинг націоналістів! ЛЮДИ, ВАС ОБМАНЮЮТЬ!!!

22 Фев 2017 20:11

Я хочу, щоб люди розуміли - цей рух немає аж нічого спільного з ідеалами та метою Революції Гідності.

Евгений Шевченко

Сьогодні відбувся так званий Марш національної гідності за участі "Свободи", "Правого сектору" та "Національного корпусу "Азов".

Я хочу, щоб люди розуміли - цей рух немає аж нічого спільного з ідеалами та метою Революції Гідності. Ця майбутня політична сила є наслідком співпраці представників діючої влади та олігархів, які стрімко втрачають підтримку суспільства й свої рейтинги. Тому вони вбачають необхідність у будівництві нових політичних структур задля збереження своєї влади на наступних виборах - вже під новими прапорами та гаслами.

1) Абсолютно усім зрозуміло, що Національний корпус #Азов - це проект, який заснували #Аваков та #Яценюк, бо ж рейтинг "Народного фронту" за три роки їх тотальної корупції фактично вмер і знаходиться на рівні 2,5%. Тож їм конче необхідна реінкарнація.

2) #Свобода - це проект, який свого часу створив пан #Фірташ (може хто не в курсі) та його довірена особа Ігорь #Кривецький, більш відомий у кримінальних колах за призвіськом "Пупс". 
На що здатні ці люди ми усі побачили, коли Генеральний прокурор України #Махніцький, який мав абсолютно усі можливості та безпрецедентну підтримку суспільства задля знищення і "Партії регіонів" як явища, і ТОП-корупції у нафтовій, газовій, енергетичній та інших надприбуткових та надкорумпованих сферах абсолютно ні-чо-го не зробив! Натомість він став власником нерухомості у Лондоні - як і його донька, до речі, що наразі навчається в одному з ВУЗів туманного Альбіону. Коментарі, як то кажуть, зайві.

3) Ну а загартоване в боротьбі на Майдані та в боях на фронті славетне ім'я героїв "Правого сектору" банально використовують задля залучення додаткових рейтингових балів. Бо ж далеко не усі громадяни усвідомлюють, що колишній лідер Дмитро #Ярош не має до цього руху жодного відношення - на сьогодні керівником даної структури є Андрій #Стемпіцький - колишній заступник Яроша. Чому і за яких обставин розійшлися шляхи у цих людей - мабуть краще спитати в них самих.

І якщо ви запитаєте, чому жоден з цих начебто патріотично налаштованих людей не підтримав торгівельну блокаду з окупованими територіями, то відповідь буде дуже проста - їм такої команди не дали. І значно краще під охороною поліції проводити собі раз на два-три місяці марши "Національної гідності" замість того, щоб робити реальну справу і перекривати на морозі багатомільйонний бізнес олігархів з окупантами, чи не щодня отримуючи статтю за статтею Кримінального кодексу України то від МВС, то від СБУ, то від ГПУ.

Й усі вони так гарно і багато говорять, та чого вартують усі ці слова, коли є можливість діяти?..




Новые обещания