'Ударовец' Руслан Сольвар принимает активное участие в обеспечении бойцов АТО

17 Июн 2014 00:00

Багато українців переймається долею країни в цей складний і буремний час. А на сам перед турбує доля українських військових, що відважно захищають нас і виконують свій війсковій обов'язок у зоні проведення АТО. Адже такі молоді, відважні хлопці, що добровільно пішли боронити свою Батьківщину, можуть викликати тільки гордість та шану.

 Але, нажаль, одним патріотизмом ворога не подолаєш.

 Це добре розуміє народний депутат України Сольвар Руслан, тож і підтримує бійців. Так минулого тижня його командою були передані бронежилети, каремати, каски, палатки та інші необхідні речі мобілізованим з Фастівського та Макарівського районів, а також бійцям батальйону територіальної оборони Києва.

 16 червня помічник нардепа Вадим Галицький спільно з активістом Василем Горкуценко  та іншими патріотично налаштованими громадянами відвідали навчальний комплекс 'Десна', де на навчаннях для проведення АТО перебувають на даний момент більш, як 20 фастівчан. Цим хлопцям було передано спальники, розвантажувачі, тактичні засоби, засоби особистої гігієни та інші не менш необхідні речі.

 Бійці ж, в свою чергу, обіцяли гідно захищати Батьківщину, поділилися тим, як приємно відчувати підтримку та піклування своїх земляків. Один з військових зауважив:

 'Всі ми занепокоєні ситуацією в країні, тож не могли стояти осторонь і стежити за тим, як  день за днем вороги атакують Батьківщину. Я і мої товариші вирішили піти добровольцями до лав української армії і знешкодити ворога. Обіцяємо служити вірно Україні та дуже дякуємо за підтримку усім небайдужим!'.

 Після відвідування навчальної бази збройних сил України 'Десна', Сольвар зазначив:

'Сподіваюся, що ці речі допоможуть нашим хлопцям нести їхню нелегку службу. Будемо молитися за їхні життя, мир та спокій в Україні Ми неодмінно спільними зусиллями змінимо країну на краще'.

Новые обещания