У стінах парламенту ігнорують судові рішення

18 Сен 2015 14:31

На парламентському телеканалі «Рада» набирає обертів новий корупційний скандал.

На парламентському телеканалі «Рада» набирає обертів новий корупційний скандал. 

Керівник цього інформаційного рупору Володимир Лех відмовляється виконувати рішення Деснянського суду м.Києва про зміну дати звільнення та стягнення середнього заробітку за час затримки виплати всіх належних сум, та за чс затримки видачі трудової книжки «Радою» колишній працівниці телеканалу Світлані Мазур. 

Безымянный.png

Державна структура, засновником якої є Апарат ВР України, ігнорує закони судової Феміди, про які щоденно розповідає телеглядачам. 17 вересня  2015 року директор відмовився сплатити постраждалій журналістці зазначену у судовому рішенні, яке вже вступило в силу, суму. 

Головний бухгалтер, натомість, запропонувала їй отримати інші, суттєво зменшені цифри компенсацій за квитанцією 2014 року.

1.png

2.png

Зі свого боку, керівник телеканалу по відношенню до адвоката та колишньої працівниці вів себе некоректно та агресивно (існує відповідний аудіозапис). Причому це не перший випадок такої агресії

http://antikor.com.ua/articles/24727-direktor_telekanalu_rada_pogrohuje_hurnalistam

Така поведінка працівників «Ради» не тільки дивує, але й бентежить. Невже у стінах вищого законодавчого органу зовсім не знають законів та не дотримуються етики державного службовця?! До того ж, це не перший судовий процес телеканалу із колишніми журналістами, які відважилися  захищати свої трудові права у юридичній площині. Керівництво «Ради» по відношенню до таких відчайдух, зайняло кругову оборону. Приміром, уклало договір з найдорожчою у столиці адвокатською конторою Jurimex на юридичне обслуговування. Єдине про що забули подбати інформаційні ділки, так це про проведення тендеру. Адже закон не дозволяє державній структурі укладати подібні угоди з комерційними структурами без проведення торгів. Інформація з наших джерел свідчить, що юрист цієї компанії є родичкою відповідального секретаря телеканалу Тетяни Олексієнко.  Де гарантія, що державні кошти телеканалу «Рада» не відмиваються саме через подібну юридичну структуру, адже у ВР України для обслуговування судових процесів існує спеціальний відділ юридичних фахівців?

Нагадаємо, що вітчізняні ЗМІ неодноразово звертали увагу на те, що телеканал «Рада» має жахливий професійний рівень та повністю корумпований своїм керівництвом.

http://politrada.com/news/reg-onali-ge-neprofes-onali-gord-st-tk-rada-/

Адвокат потерпілої сторони звертається до спікера, Володимира Гройсмана, щодо виконання судового рішення непрофесійними підлеглими. 

3.png

4.png

5.png 

 

Віталіна Олексюк 

Новые обещания