У Нацраді просять відомого медіаменеджера Гужву поділитися секретом заробляння грошей

24 Окт 2016 12:47

Гужва клявся Герасим’юк, що гроші на «Вєсті» на рекламі заробив.

У Національній раді з питань телебачення і радіомовлення досі не мають чітких даних, хто є справжнім власником холдингу «Вєсті». Про це заявила перший заступник голови Нацради Ольга Герасим’юк, коментуючи скарги радіо «Вєсті», що їм не дають ліцензії для розширення в регіонах.

«Ми мали судові справи щодо переоформлення ліцензій й винесли законні рішення. Відповіді на наші питання про справжнього власника холдингу залишаються тими ж – без чіткої ясності», – сказала вона в інтерв’ю «Главкому».

Герасим’юк також розповіла, що раніше медіаменеджер Ігор Гужва, якого називають нібито засновником холдингу «Вєсті», клявся їй, що заснував холдинг за власні кошти. «Колись сюди приходив Ігор Гужва, сидів отут на дивані і казав мені ніжно: «Я ж за свої це все роблю». Я просила його навчити мене, бо за все життя так і не навчилася, а він, значно молодший за мене, вміє. «Ігорю, навчіть, як можна заробити стільки бабла, щоб утримувати такий потужний холдинг», – питала. Він клявся мені, що на рекламі заробив. Тепер же виявилося, коли побив горщики в Москві зі своїм реальним шефом, що це й не його гроші і що й не його холдинг…» – розказала вона.

За її словами, так було й із деякими іншими журналістами радіо, які приходили до Нацради сваритися, що вона незаслужено критикує щодо вказівок з-за північного кордону. «А після недавнього звільнення з роботи вже приходили й казали, як є насправді», – зазначила Герасим’юк.

Новые обещания