У НАБУ пообіцяли зайнятися Балчуном

23 Янв 2017 18:03

У понеділок, 23 січня, у Києві пікетували офіс Національного антикорупційного бюро з вимогою розслідувати та припинити корупційні схеми в керівництві ПАТ «Укрзалізниця».

У понеділок, 23 січня, у Києві пікетували офіс Національного антикорупційного бюро з вимогою розслідувати та припинити корупційні схеми в керівництві ПАТ «Укрзалізниця».

Про це повідомив кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій.

Преставники організацій “Традиція і порядок” та “Національний спротив” заявили, що виступають проти діяльності злочинного корупційного синдикату у правлінні державної компанії-перевізника.

DSC_0331

“Замість того, щоб проводити обіцяні реформи та боротися з корупцією, Войцех Балчун разом зі своєю командою з порушенням усіх правових норм, ігноруючи діючі закони України, виписують собі багатомільйонні премії, влаштовують собі так званий «корпоративний рай» і називають це нормальною європейською практикою.

Хоча сам Войцех Балчун особисто неодноразово заявляв про наявність масштабної корупції в «Укрзалізниці»”, – заявили спікери акції.

DSC_0261

Протестувальники звернулися до НАБУ із закликом розпочати повне, усебічне та неупереджене розслідування наявних фактів корупції та зловживання службовим становищем керівництва ПАТ «Укрзалізниця».

DSC_0312

Нагадаємо, у грудні 2016 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодніцький розповів, що у відомстві розслідують низку справ щодо корупції у сфері закупівель для залізниці.

Раніше Вільна профспілка залізничників України заявила, що готується до пікету адміністрації “Укрзалізниці” через безпідставно низькі зарплати. Представники протесту вимагатимуть особистого прийому у адміністрації державного перевізника.

Новые обещания