ТЕРМІНОВО!!! Партія Коломойського звернулася до Порошенка

17 Фев 2017 12:44

Заява «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» щодо неприпустимості застосування сили до учасників торговельної блокади Донбасу.

Yevheniya Kravchuk

ВАЖЛИВО

Заява «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» щодо неприпустимості застосування сили до учасників торговельної блокади Донбасу

«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» глибоко стривожене рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 16 лютого «Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури». В одному з його пунктів зазначено, що МВС та СБУ мають невідкладно створити належні безпекові умови для безперебійного функціонування транспортної інфраструктури. Фактично, йдеться про зачистку редутів блокувальників та розгін людей. Ухвалення такого рішення має особливо цинічний вигляд напередодні третьої річниці кривавих подій на Майдані. Замість розслідування злочинів і покарання представників попереднього режиму нинішня влада повторює його трагічні помилки.
Ми закликаємо керманичів держави, яким владу в руки дав Майдан, а добровольці та волонтери допомогли її втримати, не ставати на фатальний шлях попередників. Розгін учасників блокади – це пряма дорога до суспільного збурення, однією зі сторін якого будуть не активісти з дерев’яними щитами, як на Майдані, а люди, які пройшли фронт і зможуть себе захистити. Невже ви хочете крові та дестабілізації ситуації в країні, якою неминуче скористається зовнішній ворог? Невже ви зможете підняти руку на матерів і дружин полонених українських військових, які приєдналися до учасників блокади? Чи ви сподіваєтеся, що зможете домовитися з тими, хто займе ваші крісла, як з вами домовилися злочинці попереднього режиму? Український народ цього не допустить!
Ще раз нагадуємо, що єдиним виходом із ситуації є припинення будь-яких торговельних зв’язків з окупованими територіями і фінансування окупантів. Досить спекулювати на відключеннях електроенергії та дефіциті вугілля, яке ще вчора Україна продовжувала експортувати! Це лише підкреслює бездіяльність уряду, який за весь час агресії не спромігся зіскочити з «вугільного гачка» терористів. Ми вимагаємо наступного пленарного тижня ухвалити закон про окуповані території та перерізати пуповину, яка живить терористів.

Слава Україні!









Новые обещания