Скандальчик: Штаб Юлии Тимошенко продолжает заметать следы

22 Май 2014 00:00

Дмитро Гнап

Штаб Тимошенко замітає сліди. Після мого посту, про Тимошенко і літак, нардеп-бютівець Oleg Medunitsya тишком-нишком видалив свій вчорашній коментар у Фейсбуці. В коментарі він вчора зранку, ще не відчуваючи біди, підтвердив що літак належить фірмі Ставицького - 'Урга'. А коли я про це написав, бютівці вирішили ламати комедію, і заявили, що орендували літак у фірми-посередника 'Челендж-Аеропорт'. Ця 'відмазка' могла б пройти, якби не одне 'але'. Моя коллега Kateryna Kapliuk - спостережливістю якої я не перестаю захоплюватися, на всяк випадок, зробила скрін-шот зізнання Медуниці у ФБ. На картинці ліворуч коментар бютівця про те, що Тимошенко пересувалася літаком фірми Ставицького.
Воно виділене червоним. А праворуч - так виглядають коментарі сьогодні, вже без зізнання Медуниці. Панове, ви нічого не винесли з поразки Тимошенко у в 2010-му році. Головний ваш суперник не Порошенко, головний ваш суперник - ваша звичка брехати.
Штаб Тимошенко замітає сліди. Після мого посту, про Тимошенко і літак, нардеп-бютівець Oleg Medunitsya тишком-нишком видалив свій вчорашній коментар у Фейсбуці. В коментарі він вчора зранку, ще не відчуваючи біди, підтвердив що літак належить фірмі Ставицького - "Урга". А коли я про це написав, бютівці вирішили ламати комедію, і заявили, що орендували літак у фірми-посередника "Челендж-Аеропорт". Ця "відмазка" могла б пройти, якби не одне "але". Моя коллега Kateryna Kapliuk - спостережливістю якої я не перестаю захоплюватися, на всяк випадок, зробила скрін-шот зізнання Медуниці у ФБ. На картинці ліворуч коментар бютівця про те, що Тимошенко пересувалася літаком фірми Ставицького. Воно виділене червоним. А праворуч - так виглядають коментарі сьогодні, вже без зізнання Медуниці. Панове, ви нічого не винесли з поразки Тимошенко у в 2010-му році. Головний ваш суперник не Порошенко, головний ваш суперник - ваша звичка брехати.

Новые обещания