ШОК!!! Беркута Соломаху переодягли у форму Нацгвардії і він уже в Києві!

19 Фев 2017 23:11

Увага! Оперативна інформація за станом на 19.02.2016

Кияни розпізнали в одному з нацгвардiйцiв колишнього беркута Соломаху. Сьогодні (19.02.2016), чотири години тому, ми попереджали про те, що за інформацією від патріота з Нацгвардії, Соломаха точно буде в Києві. 




Наше джерело не підвело. А раз так, то можна з довірою поставитися і до всієї тієї інформації, яку ми від цього джерела отримали, пише maidan-ua.livejournal.com

Як ми і попереджали, за інформацією від патріота з Нацгвардії, режим Порошенко мобілізував тисячі колишніх беркутів (мотивація грошима) і їх всіх переодягли у форму Нацгвардії. Режим боїться того, що реальні хлопці з Нацгвардії можуть перейти на бік протестувальників і тому більш 2/3 усіх нацгвардiйцiв - переодягнені беркути.


З беркутами провели інструктаж і вони будуть говорити вам, що вони "кров за вас проливали". Просто запитайте в них: - "Назви номер батальйону, свій позивний, дату і населений пункт, де ти брав участь у бою, а я зараз через мобільний Інтернет загуглю".

А тепер скажіть, яка була ймовірність того, що Соломаху розпізнають, зроблять фото і воно нам попадеться на очі? Шанс 1 на 1 млн., згодні? Це не простий збіг! З нами Бог і 20-го лютого перемога буде за народом України!

Це дуже важлива інформація! Прохання до всіх соратникiв максимально поширити її!

Новые обещания