"Що Порошенко робить для спорту? Поки що лише відкриваються нові магазини Roshen" - Лужний

22 Фев 2017 16:31

Екс-захисник "Динамо" і збірної України Олег Лужний поділився в інтерв'ю Football24.ua думкою про політичну ситуацію в країні.

Екс-захисник "Динамо" і збірної України Олег Лужний поділився в інтерв'ю Football24.ua думкою про політичну ситуацію в країні.

"Колись Порошенко обіцяв, що АТО триватиме не місяці або роки, а години. Як президент може так розкидатися своїми словами? Він повинен відповідати за кожну свою фразу. А що Порошенко робить, наприклад, для нашого спорту? Подивіться, як наші спортсмени виступили на Олімпіаді. На якому рівні наш футбол. Поки що бачу лише, як відкривають нові магазини Roshen.

Цвіт країни, молоді пацани гинуть на війні. Ми нещодавно ховали сімох людей на Майдані. А скільки їх загинули за весь час - ми не знаємо. Розповідають про 2 тисячі - це смішно. Там загинули понад 20 тисяч осіб. Усі - найкращі люди, бо йшли воювати за Україну. Отже, їх потрібно було вбити.

Відбили напад і можна наступати, займати окуповане село або місто, але цього не дозволяють. Чому? Що це взагалі за війна така - питання номер 1.

Моя позиція щодо українських гравців у російських клубах? Крім Росії є ще мільйон країн, де можна виступати. Мене не цікавлять їхні проблеми. Просто вони такими вчинками показують, що у них в серці. Показують свою душу - чим дихають.

Наші патріоти стоять і перекривають поїзди, щоб вугілля звідти не возили. А футболісти їдуть туди заробляти гроші - така у них натура значить. Все дуже просто", - сказав Лужний.

Новые обещания