Серед власників офшорів є Тимошенко, Лазаренко, Захур

3 Апр 2016 23:41

Обнародованы новые документы панамской компании Mossack Fonseca & Co, полученные из ее офиса на Британских Виргинских Островах – одном из крупнейших оффшорных центров мира, и касаются коррупции в Украине.

Обнародованы новые документы панамской компании Mossack Fonseca & Co, полученные из ее офиса на Британских Виргинских Островах – одном из крупнейших оффшорных центров мира, и касаются коррупции в Украине

Ці документи потрапили в розпорядження німецької газети Süddeutsche Zeitung, яка їх надала в розпорядження своїх колег з Міжнародного консорціуму журналістських розслідувань (ICIJ — International Consortium of Investigative Journalists) і Центру по дослідженню корупції та організованої злочинності (OCCRP — Organized Crime and Corruption Reporting Project).

Опубліковані матеріали, які крім президента Порошенка, стосуються екс-прем'єра Павла Лазаренка і власника газети Kyiv Post Мохаммада Захура.

У статті про Захура описуються події 1990-х років, пов'язані з газовою корупцією. У цій справі також фігурували колишній прем'єр Павло Лазаренко і майбутній – Юлія Тимошенко, а також компанія "Єдині енергетичні системи України" – ЄЕСУ, пише espreso.tv


Новые обещания