Семенченко звернувся до влади: Ми нічого не забули мерзотники. І добре відрізняємо вовків в ФСБшной овечій шкурі від миротворців

26 Фев 2017 14:37

Вимоги російських найманців "відвідати своїх полонених у Києві" - новий етап у реалізації плану Путіна зі знищення Незалежної України.

Семен Семенченко

Вимоги російських найманців "відвідати своїх полонених у Києві" - новий етап у реалізації плану Путіна зі знищення Незалежної України.

"Бойовики ОРДО після візиту депутата Верховної ради України Надії Савченко до макіївської колонії захотіли відвідати своїх полонених на підконтрольній українському уряду території"- повідомляє "Українська правда".

Я виступаю за те, щоб обмін "всіх на всіх" був би проведений негайно, щоб наші хлопці швидше опинилися вдома. І найкращий спосіб для російських найманців і ляльководів з ФСБ, які стоять за ними, "переконатися що з арештованими з т. зв. ЛДНР все в порядку" - зробити обмін негайно. А якщо хтось хоче "попередньо" в чомусь переконатися - для цього є ООН, ОБСЄ, інші міжнародні організації. Вперед і з піснею!

Про які "полонених" йде мова? Ніяких полонених "з того боку" в українських колоніях і СІЗО немає. Є заарештовані, або вже засуджені російські найманці, які переслідуються за Законом за статтями КК "участь в терористичній організації", "участь в незаконному збройному формуванні", "вбивство" і так далі.

Хто може приїхати їх "провідати" з боку т. зв. ЛДНР. Їхні "бойові побратими"? Немає таких. Тільки їх подільники, які скоїли не менш тяжкі злочини.

Що необхідно зробити у випадку, якщо така "делегація" з'явиться на території підконтрольній Україні? Негайно заарештувати і забезпечити камеру по сусідству з тими до кого вони приїхали. Зможуть перестукуватися і переконуватися в тому, що у їхніх колег по злочинах все в порядку.

Що необхідно зробити якщо будь - яка посадова особа Української держави дозволить такий приїзд чи не перешкодить йому? Негайно заарештувати за державну зраду.

Все інше - план Путіна. Завдання ФСБ - змусити українську громадську думку поміняти своє ставлення до "бойовиків". Зробити так, щоб їх приїзди в Київ, а потім і "відкриття посольства" не сприймалося як щось жахливе. Для цього пам'ять про наших загиблих Героїв намагаються перебити спекуляціями на тему наших полонених Героїв. Тому їх і не міняють...

А що потім? Потім амністія, вибори на Донбасі, відновлення всього того що зруйнувала Росія за рахунок України і "повернення ОРДЛО" в Україну разом з армійськими корпусами ЛДНР, переробленими у "народну міліцію", кордоном, контрольованим переодягненими в українську форму "нашими людьми з непідконтрольних територій", " суддями, прокурорами, депутатами з вчорашніх помічників Захарченок, Гіві, Моторолл.

До речі зачистку останніх ФСБ проводило за тим же планом. Занадто помітні сліди крові українців на їхніх руках. Наступні - маловідомі і не викликають такого роздратування у українців. Їх просто не знають. "Вони просто стояли на блокпостах" цьому багато хто може повірити. Але не ми.

Хочете міняти полонених? Будь ласка. Хочете поміняти їх на конвои Ахметова - милості просимо. Хочете віддати наших хлопців просто так, в знак "чогось там"- так заради Бога! Хочете приїхати в Київ і легалізуватися як сторона конфлікту, або сторона переговорів? Ви тут залишитеся. В кращому випадку - в камері української в'язниці.

Ми нічого не забули мерзотники. І добре відрізняємо волков в ФСБшной овечій шкурі від миротворців.

І останнє. Найближчим часом Штаб блокади торгівлі з окупантами перекриє траси торгівлі на крові яки ще залишилися не перекритими.

Ось тоді і поговоримо.

Слава Україні!




Новые обещания